Luna cadourilor software – Târgul de Crăciun AttoSoft 2022

A sosit din nou cea mai frumoasă perioadă a anului – luna cadourilor! Momente prețioase alături de cei dragi, decorațiuni care fură privirile, preparate delicioase pe masă și desigur nu în ultimul rând – daruri care mai de care pentru cei mici!

Însă Luna Cadourilor este motiv de bucurie pentru toată lumea. De aceea ți-am pregătit Târgul de Crăciun AttoSoft – locul unde surprizele își păstrează farmecul întreg anul și oricine poate beneficia de condiții speciale la soluții software de top, indiferent de domeniul de activitate!

Alege mai jos cadoul tău de sub brad și vezi ce beneficii te așteaptă întreaga lună Decembrie la AttoSoft!

1. Soluție completă ERP

Ești în căutare de o soluție software ERP care să îți acopere toate nevoile și să îți ofere întotdeauna actualizări legislativ-fiscale la timp? Tocmai ai găsit-o – DataLight ERP!

În luna Decembrie, îți oferim CADOU întreg pachetul fiscal ce constă în modulele de automatizare SAF-T, eFactura și e-Transport, la orice achiziție integrală DataLight ERP!

2. Soluții software închiriate

Folosești o soluție software AttoSoft pe bază de abonament lunar sau anual și te gândești să treci la versiunea permanentă?

Primești acum CADOU din partea noastră modulul eBank Import Extrase de Cont la achiziționarea licențelor permanente.

3. MyManager (software service auto, piese auto)

Ai un service auto sau un magazin de piese de schimb? MyManager SMART BUSINESS e soluția special creată pentru tine! Acum la orice achiziție de licență MyManager SMART BUSINESS, beneficiezi de încă 1 licență CADOU pentru a-ți acoperi toate stațiile de operare și a avea posibilitatea administrării mai multor gestiuni!

Iar pentru reprezentanțe auto cu mai multe puncte de lucru există versiunea MyManager Enterprise! La achiziția a 2 licențe Enterprise, primești acum 1 licență CADOU din partea noastră!

4. CENTO (software retail)

Deții o afacere de retail? Acoperă-ți toate activitățile de back-office și front-office în această perioadă aglomerată a anului și anticipează în prealabil nevoile clienților tăi cu CENTO!

Acum la orice achiziție de licență CENTO Vânzări sau CENTO Gestiune, primești CADOU 3 ore de implementare pentru magazinul tău!

5. SALT (software HoReCa)

Industria ospitalității este întotdeauna haotică în perioada Sărbătorilor. De aceea am creat gama completă de soluții HoReCa SALT!

Doar în luna Decembrie, la orice achiziție a unei licențe SALT Vânzări, primești CADOU din partea noastră o licență SALT Ospătar Android (extensie pentru dispozitive mobile Android a modulului Vânzări)!

6. Gestiune 3.0

E aproape anul 2023. Vremurile păstrării gestiunii „pe caiet” au trecut. Pe măsură ce ANAF adoptă tot mai multe măsuri de digitalizare la nivel național, administrarea afacerii pe baza unui program de gestiune nu mai reprezintă un lux, ci o necesitate.

În luna Decembrie ți-am pregătit toate motivele să treci la automatizare! Achiziționează 2 licențe Gestiune 3.0 și primești CADOU modulul eCommerce Connector (extensie pentru magazin online) SAU noul modul eFactura (sistem de export facturi pe platforma online ANAF).

Iar dacă afacerea ta este de dimensiuni mari, ești acoperit! La achiziția a 3 licențe Gestiune 3.0 primești CADOU modulul eBank Import Extrase de Cont.

7. Portal B2B (platformă comerț între companii)

În industriile B2B, timpul de răspuns este cheie. Totul este urgent și nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

De aceea am creat soluția Portal B2B, o platformă virtuală unde clienții tăi pot verifica orice informații au nevoie despre produse sau stocuri, precum și plasa comenzi direct în sistemul tău, în timp real!

Iar acum, la orice achiziție a soluției Portal B2B, primești CADOU o temă la alegere, pentru a-ți personaliza portalul exact așa cum îți dorești.

8. Noi dezvoltări software 2023

La fiecare început de an, alocăm eforturi semnificative pentru a ne asigura că orice nevoie software a clienților noștri este acoperită pe deplin, precum și nevoile care vor mai apărea pe parcursul anului respectiv.

De aceea avem nevoie de ajutorul tău! Transmite aici tehnicienilor AttoSoft ce nevoie software neîndeplinită ai, iar noi vom face tot posibilul să o rezolvăm! Mai mult, în luna Decembrie primești CADOU 3 ore de analiză în cadrul contractului de implementare!

Atenție! Toate ofertele cadou de tip licență software se referă exclusiv la costurile de achiziție a respectivelor licențe și NU includ costul orelor de analiză / implementare software. Ofertele din campania Târgul de Crăciun AttoSoft 2022 sunt disponibile doar în cadrul comenzilor plasate până pe 31 Decembrie 2022 inclusiv.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

Distribuie acest articol

Articolul anterior
De Black Friday ai un motiv în plus să încerci programele DataLight ERP!
Articolul următor
ANAF publică lista finală contribuabili mijlocii 2023

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.