Legislatie actualizata

Automatizare procese

Simplitate

titlu

descriere

titlu

descriere

titlu

descriere

titlu

descriere

[us_testimonial style=”1″ author=”Tinca Podaru” company=”Director economic SC Gospodarire Urbana SA – Galati”]Ne este de mare ajutor faptul ca aplicatiile achizitionate de la AttoSOFT respecta pe deplin legislatia specifica a institutiilor bugetare; toate au in baza de date informatii despre capitole, subcapitole, articole bugetare. Mai mult, bugetul, o data introdus, este utilizat si in listarea bilantului si in anexele pentru angajamente bugetare.[/us_testimonial]

Legislatie pentru unitățile bugetare actualizata la zi

Sistemul informatic este ținut la zi prin operarea rapidă a modificarilor de legislatie; Mai mult, în actualizari veți găsi și ideile valoroase ale clientilor AttoSOFT.

Reducerea efortului de lucru prin automatizare și operare facila a documentelor

Contarea automata a documentelor, automatizarea sau reducerea la maximum a tuturor operatiunilor sunt deziderate pe care le-am inclus în sistemul nostru pentru Bugetari, la sugestia partenerilor noștri din acest domeniu.

Situații complete prin integrare cu modul de gestiune primara a stocurilor, precum și cu toate rapoartele fiscale necesare

Puterea unui sistem informatic de tip ERP pentru unități bugetare este data de INTEGRARE a informațiilor. Sistemul colecteaza în mod automat toate informațiile necesare pentru a obtine situatiile la zi, fără interventii din partea utilizatorilor.
Meniu