Automatizare

Fiabilitate

Interfata intuitiva

Integrarea modulelor

Va propunem controlul deplin asupra afacerii, prin furnizarea de informații relevante privind operatiunile desfășurate și impactul acestora asupra succesului. Va oferim automatizarea activitatilor și eliminarea erorilor umane în procesarea datelor, pentru preformanta imediata.

Planificarea activitatilor

Planificarea si prioritizarea coerenta a resurselor, administrarea activitatilor de productie, plecand de la datele de livrare ale comenzilor confirmate, optimizarea operatiunilor zilnice predictibile.

Managementul procesului de aprovizionare

Gestionarea activitatilor de aprovizionare, de preluare a comenzilor si pregatirea pentru livrare a produselor comandate, asigurarea stocurilor tampon de inputuri, disponibile pentru comenzile de ultima ora.

Mobilitatea si automatizarea procesului de vanzare

Urmarirea si gestionarea intregului proces de vanzare de la ofertare, preluarea comenzilor la facturare-incasare si livrarea produselor, sprijinirea agentilor de vanzare prin dotarea cu echipamente mobile de vanzare (PDA-uri) care ca permit initiarea dar si incheierea procesului de vanzare rapid si sigur.

Controlul operatiunilor logistice curente

Controlul privind operatiunile logistice curente prin analizarea rapoartelor de adaos comercial, stocuri, fisa marfii, etc Analize de vanzari care se traduc prin realizarea de topuri pe zone, pe agenti, pe produs, analizarea performantelor fortei de vanzari.

Analize financiar-contabile

Analize de vanzari, de rentabilitate pe culturi, ani, zone, agenti, re-selleri, produse, situatia stocurilor, verificarea si analizarea rapoartelor de profitabilitate sau cost controlling, evaluarea situatiei financiare, repartizarea eficienta a cheltuielilor indirecte, a costurilor operational pe produs etc.

Gestionarea parcului auto sau / si a parcului de utilaje agricole

Planificați traseul, utilajele și echipamentele agricole, de la comenzi – pana la livrare, țineți evidența costurilor și cheltuielilor pe fiecare utilaj sau autovehicul, in parte.

Portalul Business to Business

Creste vânzările prin rapiditatea cu care sunt efectuate ofertele și comenzile. Facilitează comunicarea cu distribuitorii prin integrarea tuturor informațiilor necesare pe o platformă simplă și eficientă.
Meniu