Ai aptitudini, cunoştinţe si esti pasionat de programare? Urmăreşti cu interes ultimele descoperiri în domeniul informaticii şi îţi place să discuţi într-o echipă despre ele? Atunci este posibil ca un post în compania AttoSOFT să ţi se potrivească. Sau, mai mult, să fie pasul următor în cariera la care visezi.

Într-o firmă producătoare de software pentru afaceri, rolul central al celor mai mulţi dintre noi se axează pe activitatea de programare.

Te pricepi la Delphi, Java Script, Php sau C++ ? Atunci completează formularul alăturat, apasă pe „Trimite” şi.. aşteaptă să fi contactat de un reprezentant AttoSOFT. Dacă există posturi disponibile, aşteptarea ta nu va fi îndelungată. Aşa că nu ai motive să fii dezamăgit.

Dar, înainte de toate, primează ascultarea și înţelegerea nevoilor clienţilor AttoSOFT. Scopul existenţei noastre este de a le propune acestora servicii și produse software potrivite lor și de a le crea o experiență de implementare excelentă. Iar TU vei fi actorul principal în acest proces.

Vei găsi în compania noastră o echipă alături de care vei avea oportunitatea de a învăţa și de a te dezvolta. Le vei putea împărtăşi succesele colegilor tăi și ei se vor bucura alături de tine, ori le vei putea cere sprijinul și ţi-l vor oferi necondiţionat.

Îţi vei dezvolta abilităţi și competențe în programare şi implementare software. Aceste abilități te vor pregăti, în timp, pentru posturi viitoare în structura de vânzări sau în structuri paralele de business, cum ar fi: Marketing, Vânzări Indirecte sau Servicii Clienţi.

Dacă ştii pe cineva,
[ninja_form id=”9″]