In magazinele mari, apare un nou tip de bon la casele de marcat din România

Unele hipermarket-uri au anunţat că introduc un nou tip de bon la casele de marcat din România, de culoare albastră, care nu se deteriorează în contact cu lumina soarelui, apa sau grasimile.

Noul bon este realizat dintr-o hârtie termică inovatoare, de culoare albastră, fiind fabricat fără coloranţi chimici. Astfel, acesta este rezistent la lumina solară, la apă şi grăsimi şi nu îşi pierde lizibilitatea sau celelalte proprietăţi fizice odată cu trecerea timpului. În plus, hârtia din care este realizat este certificată FSC, provenind din silvicultură sustenabilă. Bonul este reciclabil şi atunci când clienţii nu mai au nevoie de el, îl pot colecta în siguranţă împreună cu alte deşeuri din hârtie.

Odată cu tranziţia la noul bon de cumpărături şi ambalajul rolelor de hârtie pentru casele de marcat a fost optimizat – se renunţă la folosirea plasticului pentru gruparea rolelor.

Compania AttoSoft vă pune la dispoziție o gamă variată de consumabile pentru aparatele fiscale din dotarea magazinului dumneavoastră. Accesați https://casedemarcat.eu/72-consumabile

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

2021, bonuri fiscale noi, case de marcat role

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Ce trebuie sa faceti cand conectati casele de marcat la serverul ANAF-ului
Articolul următor
Cotele de piață ale serviciilor de streaming în România – 2021

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.