Module complementare ERP

Module software adaptate pe diverse operațiuni specifice

Notă: Integrarea modulelor individuale DataLight cu alte programe ERP este posibilă. Contactează un consultant AttoSoft pentru mai multe detalii!

Ce sunt Modulele complementare ERP?

Sistemul DataLight ERP este un software complet de automatizare, analiză și previzionare business creat de AttoSoft, care acoperă întreg spectrul de operațiuni din cadrul unei companii mari, indiferent de industria în care activează.

Acest sistem este compus din diverse module individuale (aplicații configurate pe aceeași interfață) care pot fi integrate în orice moment, fiecare modul acoperind o nevoie specifică de business.

În continuare vă prezentăm modulele complementare din cadrul sistemului DataLight ERP, integrabile în principalele programe Gestiune 3.0 sau BalPro (despre care puteți afla mai multe pe pagina Software ERP) sau care pot fi achiziționate în mod individual.

Vrei să știi cum se potrivesc afacerii tale

Modulele complementare ERP?

Vânzări / comenzi

SFA

Software SFA (Sales Force Automation) – managementul și controlul forței de vânzări, optimizat pentru activități van-sell.

CRM

Software CRM (Customer Relationship Management) – gestionează relațiile cu clienții, crește eficiența proceselor de vânzare și marketing.

Picking

Software WMS (Warehouse Management System) picking – aplicație mobilă pentru realizarea activităților de culegere din depozit.

Operatiuni interne

Aprovizionare

Software aprovizionare – administrează toate activitățile de comenzi, rezervări și achiziții de la furnizori.

Trezorerie

Software trezorerie – gestionează operațiunile de avans, solduri la clienți / furnizori, raportări.

DMS & ELO Digital Office
Software DMS – administrarea documentelor electronice, arhivare digitală automată, stabilire fluxuri de lucru – cu interfață opțională ELO.

Inventar

Software inventariere – aplicație mobilă pentru automatizarea activităților de inventar, cu ajutorul terminalelor mobile.

Operatiuni valuta

Software operațiuni în valută – gestionarea operațiunilor de import / export, înregistrare documente și vânzări în Euro, USD, GBP ș.a.

Extrase de Cont

Software automatizare import extrase bancare – înregistrare automată în gestiune a datelor necesare prin conexiune directă la contul bancar

Imobilizări

Software imobilizări – gestionare mijloace fixe și obiecte de inventar, calcule cote amortizare și generare rapoarte imobilizări.

Salarii

Software salarii – evidența și gestionarea personalului, calcule drepturi salariale, sporuri, impozite, taxe, indemnizații, concedii ș.a.

Analiză business

BI & BIQ

Software business intelligence – analize și rapoarte business în timp real, cu modul opțional Qlik.

Cash Flow

Software cash flow – urmărirea activităților financiare și a investițiilor companiei, prognoze financiare ș.a.

Rapoarte automate

Software automatizare BI – generare și lansare periodică de rapoarte financiare și de performanță direct pe dispozitive mobile.

Net Spend

Software Net Spend – managementul bugetelor de venituri și cheltuieli, analiză previziuni vs realitate, structuri bugetare ș.a.

Cost control/Bugete

Software bugetare – analiza profitabilității pe centre de profit și previzionare bugete.

Vrei să știi cum se potrivesc afacerii tale

Modulele complementare ERP?