Control managerial

Corectitudine informatii

Flexibilitate

[us_testimonial author=”Alexandru Mirica” company=”Director economic – Licurici IMPEX SRL”]

Este un progres necesar pentru ca o companie sa se se dezvolte. Acest modul a fost unul din motivele pentru care am ales solutia ERP de la AttoSOFT, o decizie pe care nu avem de ce sa o regretam!

[/us_testimonial]

Posibilitate de organizare a companiei pe o structura arborescenta de centre de profit, definite de utilizator

Orice companie este unica din perspectiva modului de organizare, a modului în care este gandita sa aducă profit. Sistemul nostru Cost Controll permite utilizatorilor sa își creeze propriile structuri de centre de profit pe care sa le analizeze, fără a fi necesara interventia personalului calificat. Analizati și luați decizii!

Analize rapide ale profitabilitatii pe centre de profit, fără prelucrari intermediare ale datelor

Integrarea cu sistemul ERP, în special cu modulele de gestiune primara și contabilitate fac ca mecanismele de Cost – Controlling să fie disponibile în mod direct, on-line, fără a fi necesare prelucrari sau importuri intermediare de date. Utilizati direct și simplu forța informatiei!

Posibilitatea de management a bugetului companiei cu analize rapide previzionat – realizat

Sistemul are disponibil pentru Dvs. un mecanism de introducere a bugetelor pe fiecare departament, birou sau divizie, bugete ce se cumuleaza în mod automat și permit analize previzionat – realizat imediate, pe baza datelor disponibile în sistem. Centralizare simpla a datelor, analize directe și rapide.
Meniu