– Ai un atelier service auto dinamic și în continuă creștere?

– Te bazezi doar pe recomandările clienților actuali pentru a atrage clienți noi?
– Vrei să ai toate documentele primare în regulă, dar să scapi de munca manuală cu acestea, pentru a te concentra pe activități productive?
– Cauți o soluție puternică de management care să te ajute cu informații relevante în luarea deciziilor?

Atunci ai nevoie de MyManager® Smart Business.

– Deții o reprezentanță auto, un service auto de dimensiuni medii / mari sau o firmă de distribuție și vânzare piese auto online și vrei să implementezi standarde de calitate și eficiență a activităților, superioare concurenței?
– Vrei să reduci timpul dedicat activităților administrative pentru a te putea concentra pe activitatea principală, dar totodată să deții control total asupra gestiunii și resurselor interne?
– Vrei să ai la dispoziție informații relevante pentru a realiza un management de calitate?

Atunci ai nevoie de MyManager® Enterprise.

Beneficii

Indiferent de versiunea pe care o alegi, MyManager™ iti ofera urmatoarele beneficii:

– Optimizeaza activitatile desfasurate in service si ocuparea posturilor de lucru printr-o programare judicioasa a clientilor. MyManager® va pune la dispozitie un planificator al tuturor posturilor de lucru, pe zile si ore pentru a realiza o incarcare echilibrata a posturilor de lucru si imbunatati timpul de asteptare al clientilor.
– Automatizeaza obtinerea documentelor primare de service: deviz oferta, deviz comanda, deviz final de lucrari, proces verbal preluare masina in service, comanda de lucrari in service. Cu efort minim obtineti toate documentele necesare RAR sau cerute de asiguratori, dar si claritate in relatiile cu clientii si angajatii dumneavoastra.
– Creste calitatea lucrarilor de service datorita responsabilizarii si motivarii mecanicilor. In devizul de service, pe fiecare lucrare este inregistrat mecanicul care…

Implementare

Implementarea soluției software MyManager® reprezintă serviciul prin care sistemul informatic este configurat pentru a elimina neajunsurile activității dumneavoastră, personalul este instruit să-l utilizeze în realizarea sarcinilor de lucru, astfel încât să obțineți plusvaloare în organizare, eficiență și control.
Serviciul este derulat împreună cu angajații dumneavoastră, implicarea și motivarea acestora influențează într-o măsură majoră calitatea și durata acestui proces. Rolul firmei noastre este de a realiza configurările tehnice ale software-ului și ale hardware-ului, dar mai ales de a organiza procesele de analiză a activității, inventariere, modificare a procedurilor de lucru, instruire teoretică și practică a operatorilor, etc.
Procesul de implementare se derulează pe baza unui proiect de implementare care conține activitățile ce trebuiesc desfășurate, durata acestora, programarea lor în timp și persoanele care trebuie să participe la desfășurarea lor.

Concluzii

În cât timp observi beneficiile implementării soluției software MyManager®?
După primele zile de utilizare, operatorii se obișnuiesc cu noile proceduri de lucru. Întreaga activitate de preluare a mașinilor în service, a comenzilor clienților, consultarea stocului, transmiterea comenzilor către furnizori, recepția mărfurilor, obținerea documentelor primare și fiscale care însoțesc aceste activități, sunt simplificate și automatizate. Cu același număr de angajați puteți prelua un volum de activitate mult mai mare sau puteți aloca sarcini suplimentare cum ar fi de relaționare cu clienții, analize sau administrative.
Din prima săptămână după finalizarea implementării veți observa o fluidizare a activităților, o clarificare a proceselor și a responsabilităților, o îmbunătățire generală a activităților desfășurate.
Din primele zile de utilizare, primiți informații relevante asupra resurselor companiei: stocuri, solduri, adaos comercial realizat, situația lucrărilor în service, manopere realizate și vândute, etc., pentru un management operațional eficient.
După prima lună de utilizare aveți la dispoziție informații și analize asupra tuturor aspectelor afacerii dumneavoastră pentru un control sporit și o gândire strategică.