Control managerial

Corectitudine informatii

Flexibilitate

[us_testimonial author=”Catalin Buleti” company=”Administrator – Zetec SRL”]

Programul MyManager este cotat ca cel mai bun program pentru managementul magazinelor si service-urilor auto. Este facil in exploatare, bogat in functii si ofera o gama bogata de beneficii utilizatorilor sai. Si nu in ultimul rand, suntem foarte multumiti de promptitudinea serviciilor de mentenanta oferite de AttoSOFT.

[/us_testimonial]

Management complet asupra tuturor operatiunilor din magazinul și / sau service-ul auto

Creat împreuna cu companii specializate în domeniul comertului cu piese auto și service auto, modulul MyM acoperă integral operatiunile specifice acestui domeniu, asigurand astfel un control deplin asupra fluxurilor de operatiuni dar și obtinerea oricaror informații necesar managementului.

Rapiditate și flexibilitate în modul de lucru și interacțiunea cu clientii și furnizorii

În acest modul software, AttoSOFT a realizat un optim intre automatizarea introducerii datelor și flexibilitatea necesara în anumite situații. Acest optim a avut în vedere o interacțiune cât mai eficiența, clara și rapidă cu clientii finali ai firmei, astfel încât sa crească gradul de satisfactie a acestora.

Integrare cu sistemul ERP (cu module native financiar contabil, resurse umane, mijloace fixe, etc)

Prin integrarea nativa cu sistemul ERP, modulul MyManager contribuie cu date la tabloul de bord al companiei privind profitabilitatea companiei. Informațiile pot circula în mod fluent intre module ceea ce ofera un plus de ergonomie și consistenta datelor.
Meniu