Solutiile ERP DataLight implementate pentru compania FastPlus – un plus de viteza in distributie

Compania FastPlus, infintata in 2006 este unul dintre cei mai importanti distribuitori de „bunataturi“ din Republica Moldova si din alte state membre din fosta URSS, avand ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare. Cu sediul intr-o localitate limitrofa municipiului Bucuresti – Popesti – Leordeni, societatea are puncte de lucru in majoritatea judetelor din Romania.

Ca firma de distributie, FastPlus a incheiat un parteneriat cu cea mai mare companie de software pentru afaceri din Est-ul Romaniei, beneficiind de programele din gama DataLight, specializate pentru activitatea de distribuire de produse catre statele ex sovietice. In anul 2015, deja activitatea firmei era sprijinita prin achizitia licentelor Gestiune 3.0, BalPro (server + statie), modulul de Salarii si de Mijloace Fixe, cat si softwarele pentru PDA de la AttoSOFT.

„Din lipsa unei aplicatii complete si unitare si pentru evitarea prelucrarii datelor de mai multe ori, am apelat la solutia ERP DataLight de la AttoSoft, care reprezinta un factor major in dezvoltarea activitatii firmei.“ a declarat reprezentantul companiei, pe zona Galati, Voluta Valeriu.

Activitatea firmei FasPlus a impus adoptarea urgenta a unor solutii software specifice derularii afacerii intr-un mediu deschis, precum programele pentru PDA-uri (ECR). Soft-urile pentru sistemele PDA sunt compatibile cu intreaga gama de produse din suita DataLight.

„Utilizand modul de lucru cu SFA pe PDA-uri ne-au crescut mult vanzarile prin majorarea numarului de curse de livrare si prin centralizarea imediata a informatiilor din teren. Este mai mult decat un simplu mijloc de a colecta informatii de la clienti, pentru ca permite cunoasterea in timp real a informatiilor privind stocuri, solduri, schimbari de preturi si orice alte informatii necesare agentilor de vanzari pe teren, deasemenea s-a redus timpul necesar preluarii comenzilor de la clienti si au fost eliminate erorile legate de intocmirea comenzilor, de preturi, de acordarea de bonusuri sau de incasari.“ a mentionat Voluta Valeriu.

Recent, compania FasPlus a incheiat cu AttoSOFT un contract de upgrade pentru toata gama de software achizititionat, bazandu-se in continuare pe benefiiciile programelor firmei noastre, atat din punctul de vedere al usurintei de utilizare, cat si sub aspectul raportului calitate pret al acestor produse destinate mediului business to business.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

fastplus bucuresti, soft firma distributie

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Codul de procedura fiscala din 2016 si obligatiile fiscale scadente inainte de termen
Articolul următor
Prelungiri de termene pentru achitarea impozitului pe cladirile cu destinatie mixta

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.