Solutiile ERP de la AttoSOFT la baza industriei de panificatie din Galati – peste 10 ani de colaborare cu Gamacris

S.C. Gamacris S.R.L. Galati este o companie înfiinţată în anul 1993, având drept obiect de activitate producţia de pâine şi produse de panificaţie. Cu o experienţă de lungă durată, Gamacris face parte din categoria companiilor medii de pe piaţa locală, poziţie dobândită prin investiţii constante în dezvoltare tehnologică şi personal competent.

“Păstrând orientarea către produse de calitate, am fost primii din România care am îndrăznit să fabricăm două produse specifice brutăriei franţuzesti. Astfel, în 2007 am lansat Baguette Parisienne şi Petite Parisienne, prin intermediul cărora ne-am arătat respectul faţă de o categorie de clienţi sofisticaţi, cu obiceiuri de consum moderne.” a declarat Luminiţa Ionescu – Director economic al companiei.

Precum în orice tip de business, şi în domeniul panificaţiei, echipamentele hardware – software reprezintă pârghii esenţiale care ajută la fixarea obiectivelor in functie de o prognoza pe termen lung. „In cazul nostru, componenta IT este cea care ne-a ajutat in acest sens. Iar software-ul usureaza munca personalului angajat.”

Referindu-se la efectele adoptării soluţiilor ERP DataLight de la AttoSOFT pentru Gamacris, reprezentantul companiei a asubliniat cresterea numarului de clienti, beneficiind de un sistem care sa execute multe comenzi si prin care echipa de management sa detina un control foarte puternic asupra afacerii. Inca din anul 2005, Gamacris a optat pentru modulele de Gestiune 3.0, Salarii si componenta BalPro din pachetul DataLight Enterprise.

AttoSOFT: Cum apreciati sistem informatic DataLight al companiei noastre, sub aspectul atingerii target-elor stabilite de Dvs.?

L. Ionescu: Fie ca discutam de solutia informatica de tip ERP in ansamblu, fie ca am opta doar pentru anumite module specializate din sistemul AttoSOFT, orice alegere se constituie intr-un sistem complet care usureaza munca, conducand la cresterea cifrei de afaceri, la cresterea vanzarilor. Concret, solutiile de Gestiune, Balanta si Salarii sunt eficiente, bine structurate si nu in ultimul rand ofera acces in timp real la informatiile de care avem nevoie.

Referindu-se la beneficile implementarii sistemului ERP in cadrul companiei Gamacris, reprezentantul acesteia a declarat ca “odata cu implementarea sistemului ERP, afacerea noastra a trecut la un alt nivel. Obtinem toate situatiile si raportarile de care avem nevoie intr-un timp foarte scurt, putand astfel sa luam deciziile cele mai bune in ceea ce priveste managementul intreprinderii“.

Avand in vedere raportul optim calitate – pret, parteneriatul cu firma AttoSOFT “ne-a adus o oferta foarte convenabila, cu un raport calitate-pret optim. Sistemul informatic DataLight este conceput ca fiind un sistem complet, usor de utilizat si eficient. In plus, este de apreciat faptul ca ni s-au realizat in timp util toate cerintele cu privire la modificarile solicitate de catre noi. Trebuie mentionat si faptul ca avem semnat un contract de mentenanta, inca de la inceputul anului 2006, care aduce un plus de eficienta in utilizarea programelor de la firma AttoSOFT. Putem oricand sa apelam la un agent de service care sa ne ajute la solutionarea tuturor intrebarilor care pot sa apara pe parcurs“, a concluzionat Luminiţa Ionescu – Director economic în cadrul companiei Gamacris.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

companii de panificatie, gamacris, solutii erp in industrie

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Cheltuielile deductibile si regimul de deductibilitate, conform Codului fiscal din 2016
Articolul următor
Din Februarie 2016 – Formulare noi de inregistrare/anulare a inregistrarii in scopuri de TVA

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.