Zilele Afacerilor Românești 2023 – sărbătorim antreprenorii, nu doar Black Friday!

Încă de la începutul companiei acum 28 de ani, AttoSoft a pornit cu o viziune de a ajuta antreprenorii români cu programe software 100% autohtone. Astfel, creștem împreună economia României prin susținere reciprocă!

De aceea, în fiecare an, îți venim în sprijinul afacerii tale cu oferte de nerefuzat la întreaga suită de aplicații software – de Black Friday. Însă anul acesta ne-am gândit să facem ceva diferit.

Decât să limităm ofertele speciale doar pe o singură zi a anului (și chiar cea mai ocupată zi a anului pentru mulți antreprenori), organizăm Zilele Afacerilor Românești pe 27, 28, 29 Noiembrie – timp în care orice comandă plasată beneficiază automat de un discount de 20% la valoarea licenței software*.

*Oferta este disponibilă pentru:

Ai deja un program AttoSoft pe bază de abonament lunar / anual?

Acum ai toate motivele să faci tranziția la versiunea integrală!

De Zilele Afacerilor Românești 27, 28, 29 Noiembrie beneficiezi de 30% discount la achiziția unei licențe permanente a aplicației.

*Campania se aplică pe întreaga perioadă 27-29 Noiembrie 2023 (chiar și în afara orelor noastre de program) pentru orice comandă plasată telefonic sau prin e-mail

Discount-urile sunt aplicate conform condițiilor prezentate mai sus și au un termen de valabilitate conform ofertei prezentate ulterior de către consilierii software AttoSoft.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne la numărul de telefon de mai sus.

Iar dacă ești interesat de suita de soluții software AttoSoft, dar nu ești încă 100% convins, nici o problemă! Poți solicita un DEMO pentru tine și echipa ta în mod gratuit pentru a vedea toate avantajele soluțiilor noastre!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

Distribuie acest articol

Articolul anterior
AttoSoft aniversează 28 ani de activitate!

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.