Zanco Fly – cel mai mic telefon din lume

Pe la începutul anilor 2000, producătorii de telefoane mobile încercau să facă telefoane cât mai mici. Prin 2010, smartphone-urile se vindeau în funcție de cât de mare aveau ecranul.

Cu un display de 0,66”, Zanco Fly, acest nanophone englezesc e cel mai mic telefon din lume. Nu e capabil de prea multe (nici măcar cameră foto nu are), dar îți pune la dispoziție câteva funcții numai bune pentru viața din spatele gratiilor.

Zanco Fly e dotat cu voice changer, adică un filtru care-ți face vocea să sune robotic, de nerecunoscut. Perfect pentru păstrarea anonimatului, iar lumea spune prin review-uri că funcționează de minune.

Acest telefon este foarte popular datorita dimensiunilor sale, fiind foarte utilizat mai ales in inchisoare. La dimensiunile de 23,5mm latime si 71,8mm lungime, el poate fi ascuns cu usurinta. Bine, telefonul are functia de apel si inca cateva chestii, neavand aplicatii, camera foto sau player media. Pretul acestui telefon este de 25 de lire si a devenit mai celebru datorita unui fost detinut, Carl Cattemole, care a realizat ghidul de supravietuire in inchisoare, precizand si faptul ca Zanco Fly este folosit cam de toate persoanele aflate dupa gratii.

Deja ai votat!
Articolul anterior
Formularele C801, A4200 și F4109 – Atribuirea nr de ordine pentru casele de marcat prin SPV
Articolul următor
Cererile de rambursare de la ANAF, prin SolDecont

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu