Zanco Fly – cel mai mic telefon din lume

Pe la începutul anilor 2000, producătorii de telefoane mobile încercau să facă telefoane cât mai mici. Prin 2010, smartphone-urile se vindeau în funcție de cât de mare aveau ecranul.

Cu un display de 0,66”, Zanco Fly, acest nanophone englezesc e cel mai mic telefon din lume. Nu e capabil de prea multe (nici măcar cameră foto nu are), dar îți pune la dispoziție câteva funcții numai bune pentru viața din spatele gratiilor.

Zanco Fly e dotat cu voice changer, adică un filtru care-ți face vocea să sune robotic, de nerecunoscut. Perfect pentru păstrarea anonimatului, iar lumea spune prin review-uri că funcționează de minune.

Acest telefon este foarte popular datorita dimensiunilor sale, fiind foarte utilizat mai ales in inchisoare. La dimensiunile de 23,5mm latime si 71,8mm lungime, el poate fi ascuns cu usurinta. Bine, telefonul are functia de apel si inca cateva chestii, neavand aplicatii, camera foto sau player media. Pretul acestui telefon este de 25 de lire si a devenit mai celebru datorita unui fost detinut, Carl Cattemole, care a realizat ghidul de supravietuire in inchisoare, precizand si faptul ca Zanco Fly este folosit cam de toate persoanele aflate dupa gratii.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

telefoane mici

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Când începe Vinerea Neagră, în România – Ofertele anului 2019
Articolul următor
Cu cine vorbesti mai mult pe WhatsApp?

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.