Youth Speak Forum AIESEC – AttoSOFT 2016

Echipa AttoSoft a participat Sâmbătă 28 Mai 2016, începând cu ora 9.00, în incinta Universităţii „Danubius” la evenimentul “Youth Speak”, bazat pe un concept international, organizat in premiera de AIESEC din Galati.

Acţiunea a avut mai multe etape. În prima parte, studenţii au ascultat poveştile de viaţă ale reprezentanţilor companiilor. În a doua parte au avut loc două serii de work-shop-uri. S-au făcut prezentări şi s-a discutat despre ceea ce înseamnă să iei un start în carieră, despre problemele tinerilor din Galaţi.

Scopul acestui forum constă în pregătirea studenţilor pentru o carieră profesională, prin prezentarea oportunităților de dezvoltare pe care le pot accesa.

Lideri din mediul IT, business si domeniul civic le-au împărtăşit tinerilor idei si noi perspective asupra unor teme comune de interes. In cadrul workshop-ului, studentii de la specializarile de informatica economica si calculatoare au aflat in ce consta activitatea unui programator si cum este conceput un raport extern din aplicatia ERP si chiar au realizat un raport web in limbajul SQL .

Tinerii mai ingeniosi si inovativi au fost premiati si interesati de a participa la proiectul “Scoala de vara” de la AttoSoft.

Compania AttoSOFT este incantata sa contribue in continuare la evolutia tinerilor talentati, sa aflam asteptarile si nevoile lor de dezvoltare si sa fim in topul preferintelor studentilor galateni.

aiesec-2

Deja ai votat!
Articolul precedent
NVMe SSD PM971-NVMe – Cel mai mic SSD din lume
Articolul următor
A aparut noua versiune a declaratiei de TVA 394

Te-ar mai putea interesa si:

4 comentarii. Leave new

 • Pop Alexandra
  8 martie 2018 10:11

  Veti organiza scoala de vara si anul acesta? Multumesc!

  Răspunde
 • Sigur ca da! AttoSOFT sustine invatamantul si pregatirea tinerilor care doresc sa implementeze cunostintele acmulate in timpul anului universitar, fiind orientati totodata cu implementarea de noi tehnologii si notiuni, concepte inovatoare, in domeniul IT.

  Răspunde
 • Despre ce scoala de vara este vorba? Sunt profesor de matematica si am si ceva cunostinte de informatica/programare. Poate ar fi ceva interesant si pentru mine , mai ales ca doresc sa aprofundez mai mult informatica , ceea ce la sc nu prea am unde.

  Răspunde
 • Pop Alexandra
  3 mai 2018 18:46

  In 2018 veti organiza un forum? Ne-ar interesa si pe noi sa participam in calitate de speak-eri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×