WhatsApp nu mai functioneaza pe Windows si BlackBerry

Conform companiei producatoare, aplicația WhatsApp nu mai funcționeaza pe sistemele de operare BlackBerry OS și Windows Phone 8.0 începând cu data de 31 Decembrie 2017.

Chiar dacă aplicația nu va mai primi viitoare actualizări pe platformele de mai sus, asta nu înseamnă că persoanele care folosesc un dispozitiv cu Windows Phone 8.0 sau BlackBerry OS nu o mai vor putea folosi.

Aceștia pot crea conturi noi, își pot re-verifica conturile existente dar evoluția platformei de mesagerie nu va fi un lucru bun pentru ei. Utilizatorii vor putea observa că anumite funcții nu vor mai funcționa crespunzător pe viitor.

Dacă folosești un smartphone dezvoltat de BlackBerry care rulează sistemul de operare BlackBerry OS atunci ar fi cazul să alegi o alternativă. Conform informațiilor puse la dispoziție, BlackBerry va mai oferi suport software pentru sistemul de operare BB10 pentru cl puțin doi ani și apoi va renunța definitiv la acesta.

Utilizatorii dispozitivelor cu Windows Phone vor mai primi actualizări pentru aplicație dacă folosesc sistemul de operare Windows 10 Mobile. Viitorul sistemului Windows 10 pentru dispozitivele mobile nu este unul foarte bun așa că dacă ai un astfel de dispozitiv atunci ar fi cazul să renunți la acesta în scurt timp.

Deja ai votat!
,
Articolul precedent
Cum se depune formularul 600
Articolul următor
Depunerea formularului 600 si achitarea CASS daca obtii venituri din dividende

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×