Modulul software Web Report aduce compania AttoSOFT mai aproape de tehnologiile SaaS

Sistemul informatic de tip ERP DataLight Enterprise a fost adus cu un pas mai aproape de tehnologia SaaS (Software as a Service), prin extinderea sa cu un modul Web Reporting propriu.

AttoSOFT, furnizor de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat testele in-house pentru noul modul de Web Reporting, care va deveni disponibil pentru clienţi la începutul lunii iulie 2011.

AttoSOFT a început dezvoltarea modulului DataLight Web Report în anul 2010, atât pentru a se alinia cerinţelor formulate de piaţa de ERP din România, cât şi pentru pentru a pregăti lansarea unei versiuni de ERP cu licenţiere „on-demand”. În momentul de faţă, cca 43 % dintre clienţii AttoSOFT au mai multe puncte de lucru, localizate în diverse zone geografice din România, inclusiv utilizatori-cheie din domeniul vânzărilor, marketingului sau managementului care acţionează zilnic la distanţă de sediile organizaţiei. Pentru aceşti clienţi, AttoSOFT doreşte să ofere unelte de informare puternice, uşor de manipulat şi independente de platformele software şi hardware pe care aceştia le folosesc.

Din punctul de vedere al sistemului de licenţiere „on-demand”, AttoSOFT îşi manifestă astfel încrederea în acest model de livrare a soluţiilor sale software. Potrivit studiilor publicate de Gartner, valoarea pieţei de aplicaţii business livrate în sistem SaaS a fost în 2010 de cca 9 miliarde USD, cu o prognoză de 10,7 miliarde pentru 2011.

Instrumentele de raportare Enterprise Web sau sisteme bazate pe raportarea Web permit companiilor şi organizaţiilor să obţină o mai bună înţelegere a operaţiunilor de business prin punerea informaţiilor critice la dispoziţia tuturor celor care au nevoie de ele – managerii, angajaţii, partenerii şi clienţii. Un adevărat instrument de raportare trebuie să fie capabil de a accesa toate informaţiile de bază din cadrul organizaţiei şi să sprijine furnizarea informaţiilor respective pe scară largă, către zeci, sute sau chiar mii de utilizatori – nu doar un număr limitat de utilizatori aflaţi în cadrul unui reţele locale sau Intranet.

Deja ai votat!
, , ,
Articolul următor
Hello, ELO Romania! Business breakfast – Galati 2014

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×