Vodafone anunţă creşterea tarifelor la abonamente începând cu 6 mai 2019

După Digi, Telekom şi UPC, iată că şi Vodafone anunţă creşterea tarifelor în 2019. Operatorul telecom a început să trimită mesaje abonaţilor prin intermediul cărora îi informează că începând cu data de 6 mai va modifica preţul abonamentelor cu 0.83 euro (TVA inclus).

„În contextul creşterii majorităţii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, te informăm că începând cu data de 6 mai 2019 preţul pachetului de servicii aferent acestui număr va creşte cu 0,83 euro (TVA inclus). Dacă nu eşti de acord cu această modificare poţi denunţa unilateral contractul”, se arată în anunţul Vodafone.

Foarte important de menţionat este că această ajustare afectează doar abonaţii persoane fizice şi nu vizează utilizatorii de cartele PrePay sau clienţii persoane juridice.

Cei ce nu sunt de acord cu această creştere au la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi închide socotelile cu operatorul telecom, fără plata vreunor penalităţi sau despăgubiri. Cei care şi-au luat telefon prin rate vor fi nevoiţi să achite toate ratele rămase la ultima factură emisă.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

digi, telekom, upc, vodafone

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Până în 2021 jumătate dintre telefoanele Huawei vor avea ecran pliabil
Articolul următor
Smartphone cu ecran pliabil de la Lenovo, care seamănă puțin cu Motorola RAZR

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.