(IV) – Verificarea automată a comenzilor cu prin DataLight Picking

Metodele de preluare a comenzilor, în firma dvs., sunt foarte variate, dar pentru scopurile noastre aici, le vom împărți în preluarea manuală a comenzilor și selectarea automată a comenzilor.

Atât pentru întreprinderile mari, cât și pentru întreprinderile mici, de multe ori este logic să se dezvolte noi procese care utilizează o abordare manuală.

Dar tehnologia noastră, desigur, încearcă întotdeauna să elimine procesele care consumă forță de muncă și să le înlocuiască cu mașini eficiente și sisteme de gestionare a depozitelor pentru a automatiza metodele de preluare a comenzilor.

Procedurile standard de operare trebuie adaptate, pentru a face o dublă verificare la fiecare pas în procesul de picking, ușurând efortul uman cu diferite chei de verificare din care sistemul WMS să poată semnala erori.

De exemplu, puteți utiliza cântărirea pentru verificarea unei comenzi de picking cu o toleranță scăzută (de la 20 grame la 2 kilograme), iar sistemul WMS să facă tot timpul diferența între ieșiri de stoc și stocul existent la un anumit moment.

În esență, o metodă automată de preluare a comenzilor este un proces de plasare, culegere și preluare a articolelor și materialelor din zonele de stocare specificate prin utilizarea sistemelor computerizate care se îmbină cu software-ul și alte echipamente, într-o manieră integrată.

Pentru mai multe detalii privind posibilitatea de a vă oferi sistemul perfect afacerii dvs., apelați-ne cu încredere.

1 0
Articolul precedent
(III) – DataLight Picking Mobile – Cât de multe etape include procesul de picking?
Articolul următor
(V) – Îmbunătățirea strategiilor de stocare în depozitul dvs., prin DataLight Picking

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu