(VI) – Utilizați metoda optimă de picking, având în vedere tipul afacerii dvs.?

Există mai multe modalități de a determina soluția de Picking corectă, unul dintre ele fiind prin încercări, dar se poate dovedi costisitor și neproductiv. AttoSoft vă poate identifica soluția ideală prin consultanță logistică în prezența unui sistem de tip WMS care să înglobeze cele mai bune practici din domeniu.

În timpul unei implementări de WMS pot ieși la iveală mai multe probleme în cadrul fluxurilor din depozit. Având algoritmii deja verificați în decursul altor implementări în
depozite similare, un sistem WMS matur vă poate pune la dispoziție practici verificate pe care le puteți personaliza după specificul afacerii.

Un alt aspect foarte important de care trebuie sa țineți cont este că o afacere, care se bazează pe depozit, are tendința să crească, atât ca spațiu de depozitare, cât și ca volum și complexitate a operațiunilor. Din acest punct de vedere, sistemul WMS trebuie neapărat să fie o soluție scalabilă care să susțină ritmul de creștere și să se poată adapta creșterii afacerii dvs.

Soluțiile noastre de automatizare a activităților unui business sunt adaptate oricărei nevoi de dezvoltare venite din partea partenerilor noștrii. Vă stăm la dispoziție la telefoanele 0372.168.195 sau la sediile noastre din Galați, Brașov și București.

Deja ai votat!
, , ,
Articolul anterior
(V) – Îmbunătățirea strategiilor de stocare în depozitul dvs., prin DataLight Picking
Articolul următor
Modalitatea de înregistrare în REVISAL, conform noii legislații

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu