Urcă în topul preferințelor clienților!

Clienții sunt cei care fac diferența între un restaurant bun și unul mediocru, influențați în mod direct de experienta trăită în diferite localuri. Atunci când îi oferi localului tău o personalitate puternică, servicii de calitate și preparate gustoase, consumatorii îl clasifică printre restaurantele preferate.

Timpul este esențial în a construi o conexiune personală și emoțională cu clientul. Atunci când ospătarul are timp mai mult, atenția pe care o oferă clienților este de calitate. Va găsi mereu potrivit sa adreseze cuvinte de bun venit, să prezinte cât mai generos preparatele sau ofertele restaurantului, va fi prezent mai mult printre clienți și va avea o privire de ansamblu asupra lor, putându-le anticipa dorințele sau nevoile.

Ca manager de restaurant, trebuie să știi că este în puterea ta realizarea acestui lucru. Elimină pixul și hârtia, înlocuiește-le cu dispozitive mobile pe care rulează aplicații performante. Reduci cu peste 80% timpul alocat preluării comenzilor și transmiteri acestora la bucătărie, elimini eroarea umană datorată neînțelegerii scrisului și interpretării greșite. Creezi o imagine profesionistă angajaților tăi, atunci când vin în fața clienților pentru a lua comanda, cu echipamente de ultima tehnologie.


Clientul se va simți bine, va simți că ești interesat să-i oferi calitate și încredere, impresii care se vor răsfrânge și asupra celorlalte activități ale restaurantului tău. Va asocia grija ta pentru a avea o afacere modernă cu preocuparea de a le oferi servicii moderne, preparate de calitate, ambient deosebit și va reveni cu plăcere.

O aplicație performantă nu numai că te scapă de o muncă rudimentară și inutilă, de pierderi de bani, de un control slab al angajaților și chiar al întregului business, dar va fi tocmai acel lucru care îți va păstra clienții mulțumiți. Astfel te vor recomanda și prietenilor lor, iar numărul lor va crește.

Ce înseamnă pentru tine toate astea? Profit. Vei mai avea satisfacția că restaurantul tău va fi cotat ca fiind cel mai bun. Investește în SALT® soluția software dedicată restaurantelor pentru a crește calitatea serviciilor pe care le oferi. Alege sa faci acest SALT pentru a fi cel mai bun!

Contactează un consultant soluții software la tel.: 0730 050 355; 0741 076 445; 0749 201 465; 0728 321 922
software restaurant

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Protejează-ti investitiile printr-un control eficient!
Articolul următor
Crește vânzările și fii lider pe piața de distribuție!

Te-ar mai putea interesa si:

Nu am găsit niciun rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.