Un software pentru compania Dvs. Solutii ERP pentru afaceri

Actualizarea programelor informatice ale unei companii determină efecte semnificative, benefice în ceea ce priveşte poziţionarea respectivei firme faţă de concurenţii de pe piaţă. O soluţie completă de informatizare a companiei asigură garanţia dezvoltării afacerii, iar unica opţiune de actualitate se numeşte Enterprise Resource Planing, adică unu sistem ERP de la AttoSOFT.

Opţiunea pentru soluţiile integrate ERP oferite de compania AttoSOFT are, cu certitudine, un impact major pentru orice instituţie bugetară sau companie privată, indiferent de profilul acesteia: producţie, distribuţie, retail sau servicii. Dovada acestui fapt stau cei peste 1000 de agenţi economici care, încă din 1995 au preferat sistemele informatice ale AttoSOFT, considerându-le superioare altor soluţii incomplete, altminteri, pe o piaţă departe de fi considerată concurenţială.

„In urma experienţei partenerilor companiei AttoSOFT, efectul trecerii la soluţiile informatice din gama DataLight Enterprise a fost eminamente pozitiv: oferirea serviciilor de calitate, creşterea vânzărilor prin automatizarea acestora, controlul mai eficient al costurilor, precum şi previzionarea optimă a cash-flow-ului.” – a menţionat d-nul Iulian Stoicescu, director general AttoSOFT Romania.

Partenerii companiei gălăţene îşi pot planifica activităţile în cadrul afacerii, în mod integrat, efectuându-le ca urmare a unui management eficient gândit şi structurat. Astfel, managerii beneficiază de multiplii indicatori de performanţă, fiind capabili în a elabora aşa numite scenarii probabilistice de genul: „ce s-ar întâmpla dacă..?”, acestea conturând în totalitate o viziune la nivelul agentului economic.

Specialiştii Departamentului de implementare din cadrul companiei AttoSOFT, sunt dedicaţi în totalitate serviciilor de asistenţă on-line şi suport post implementare, fiind disponibili de fiecaredată când apar modificări legislative sau când se realizează upgrade-uri de software. Pentru orice nelămurire, consultanţii AttoSOFT vă stau la dispoziţie prin serviciul de Asistenţă on-line, la tel: 0236470000.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

implementare si asistenta, programe informatice attosoft, solutii datalight

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Metode de backup pentru solutiile informatice dedicate afacerilor, de la AttoSOFT
Articolul următor
Beneficii pentru manageri sau contabili, in utilizarea unui pachet DataLight Profesional

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.