Un parteneriat pe gustul fiecăruia – Gelato SRL impreuna cu AttoSoft

Chiar dacă în aceste vremuri pandemice, suntem tentați să credem că se fac cu greu investiții în noi business-uri, realitatea ne-a demonstrat că se poate. Și cum să nu se poate, dacă vorbim despre o infuzie de capital în ceva ce ne place..? Dulciurile vor rămâne mereu un factor care-i motivează, mai ales pe copii și tineri.

Nu știm dacă a fost vorba și de o afinitate culturală, dar cel mai iubit gelato italian, acum și în România, a inaugurat un nou magazin, o gelaterie, atât în București, cât și Brașov, La Romana dal 1947. Compania Gelato SRL, căci despre ea vorbim, a decis anul trecut să-ți susțină extinderea, prin achiziționarea unei game largi de exhipamente fiscale de la AttoSoft. Mai exact, a semnat un contract pentru cumpărarea mai multor imprimante fiscale și case de marcat, pentru noile locații.

Pe partea de software, programele noastre de vănzări și pentru restaurante, CENTO și SALT, au un rol esențial în desfășurarea activității noului partener. Având în vedere anvergura afacerii, nu este de mirare că Vineri, 21 mai, cei de la Gelateria La Romana 1947, au deschis două noi locații în Băneasa Shopping City.

AttoSoft este și va rămâne întotdeauna un sustinător și un promotor al afacerilor de succes, din România, indiferent de contextul economic ori social în care cu toții ne aflăm la un moment dat.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

afacere gelaterie, gelato

Distribuie acest articol

Articolul anterior
AMEF – Stadiul cererilor de conectare la serverul ANAF, a firmelor din Romania
Articolul următor
Google nu va mai solicita bani motoarelor de căutare pentru fi prezente în lista cu propuneri pentru Android

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.