Tutorial modul Producție Inversă – vânzări pe stocuri negative

Ai un restaurant, cafenea sau local în care vinzi produse compuse pe bază de rețete și vrei la finalul zilei să poți scoate instant din gestiune toate ingredientele folosite în comenzile din ziua respectivă?

De aceea aplicația SALT îți oferă modul de lucru cu vânzări pe stocuri negative, cunoscut și ca Producție Inversă.

Vezi acum tutorialul de 3 minute care te va ajuta să eficientizezi lucrul la finalul fiecărei zi!

Cum te ajută acest mod de lucru Producție Inversă?
  • Vezi raportul zilnic de cheltuieli vs încasări
  • Compari consumul real de ingrediente vs consumul estimat
  • Ești mereu pregătit de următoarea reaprovizionare

Compunerea de produse finite pe baza unui rețetar de ingrediente este o funcționalitate standard în SALT, care stă la baza mai multor moduri de lucru extrem de utile în administrarea afacerilor HoReCa. 

Descoperă mai multe despre SALT și cum poate ajuta afacerea ta!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Schimbări importante la sistemul e-Transport, transmite MF!
Articolul următor
Confirmat: CNP-ul nu e obligatoriu în e-Facturile B2C

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.