Transmiterea informatiilor privind soldurile restante ale partenerilor de afaceri – Alerte – InfoSold

Orice manager de companie tinde a-şi organiza activitatea proprie-i afaceri, astfel încât să-şi optimizeze timpul pentru a profita cât mai mult de orice oportunitate de business, în schimbul unor costuri cât mai mici. Puşi în faţa provocărilor tot mai mari ale actualei ere informaţionale, oamenii de afaceri caută, în continuu soluţii în a-şi schimba stilul de business, dealtfel tradiţional, specific secolului trecut. Numai că tehnologia actuală nu este tocmai aşa prietenoasă tuturor celor care activează în afaceri mai mult sau mai puţin conectate mediului IT.

Partenerii companiei AttoSOFT care au achiziţionat produsele din gama DataLight, au pusă la dispoziţie o nouă facilitate – în a-şi organiza activităţile inerente propriilor afaceri. Orice utilizator al programelor AttoSOFT are posibilitatea de a-şi informa clienţii, atât asupra soldului rămas de achitat, cât şi asupra termenului în care respectivul client îşi poate stinge obligaţia financiară.

Ceea ce este adus nou în funcţionalitatea programelor DataLight constă în faptul că aceste înştiinţări sunt trimise debitorilor restanţi prin mesaje pe telefon şi prin e-mail, ele putând fi direct accesate pe device-urile mobile. O facilitate suplimentară a programelor noastre o reprezintă şi faptul că aceste mesaje se pot personaliza, selectându-se şi modul de aplicare a soldului: per total sau individual, pe document.

Pentru detalii suplimentare privind modul de lucru cu Alerte şi InfoSold, vă rugăm, contactaţi-ne!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

alerte email, alerte pda, alerte sms

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Studentii Universitatii din Galati – Stagiu de practica la AttoSOFT
Articolul următor
Incepand cu 7 Iulie 2017 firmele intra in posesia noilor coduri EUID de la ONRC

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.