Tehnologii de încărcare rapidă de la Oppo

Guangdong OPPO Mobile Telecommunications Corp., Ltd., a anunţat trei noi tehnologii de încărcare rapidă, acestea urmând a fi implementate pe smartphone-urile viitoare: pe fir avem 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0 şi VOOC Flash Charge 4.0, iar wireless avem 30W Wireless VOOC Flash Charge.

Prima şi cea mai importantă dintre cele trei este 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0. Această tehnologie de încărcare rapidă va fi prezentă în premieră pe modelul Oppo Reno Ace, device ce va fi anunţat oficial luna viitoare. Această tehnologie promite o încărcare de la 0 la 100% în doar 30 de minute pentru o baterie de 4000 mAh şi de la 0 la 27% în doar 5 minute pentru acelaşi acumulator.

Rezultatul este unul impresionant şi pentru că sunt sigur că toţi vă întrebaţi dacă această tehnologie este sigură, cei de la Oppo susţin că nu avem de ce să ne facem griji. Producătorul chinez susţine că a inclus 5 măsuri de protecţie în adaptor, cablu şi telefon pentru a evita orice risc de supraîncălzire, iar semiconductorii utilizaţi, Gallium Nitride (GaN), au permis reducerea timpului de încărcare.

VOOC Flash Charge 4.0 va fi standardul de încărcare rapidă utilizat pe mai toate smartphone-urile Oppo, în special cele entry-level şi mid-range. Alimentarea se va face la 30W, iar rezultatele obţinute vor fi chiar decente: de la 0 la 67% în 30 de minute pentru o baterie de 4000 mAh şi de la 0 la 100% în 73 de minute pentru acelaşi acumulator.

Ultima, dar nu cea din urmă, este tehnologia wireless 30W Wireless VOOC Flash Charge. Aceasta va permite încărcarea unei baterii de 4000 mAh de la 0 la 100% în aproximativ 80 de minute. Aceasta este compatibilă cu standardul Qi, deci va putea încărca orice device ce ştie încărcare wireless.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

incarcare rapida, Oppo, supervodc, vodc

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Apeluri telefonice de calitate, prin VoLTE – voice over LTE – Long Term Evolution
Articolul următor
Primului senzor foto cu o dimensiune a pixelului de 0.7 microni

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.