Targul de case de marcat si solutii informatice din 2017, la final

Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune de la Sovata, din 17-19 Noiembrie 2017 a reunit peste 350 de participanti. Evenimentul organizat a beneficiat de un spatiu extins de expozitie iar cele 36 de firme expozante din industria caselor de marcat si a echipamentelor si aplicatiilor soft conexe au atras interesul unui numar record de vizitatori.

Curiozitatea profesionala a fost starnita si de elementele de noutate generate de noua legislatie a caselor de marcat. Modulele de seminarii profesionale pentru managerii firmelor de service a.m.e.f. au adus un plus de valoare evenimentului.

In anul 2018 organizatorii alaturi de AttoSOFT vor programa a zecea editie a Targului de Case de Marcat si Solutii informatice de Gestiune, eveniment ale carui standarde profesionale vor fi cel putin la nivelul editiilor anterioare.

Echipa AttoSOFT multumeste sustinatorilor si partenerilor, fara de care succesul Targului ar fi fost imposibil, si membrilor Patronatului Caselor de Marcat din Romania, fara de care o astfel de organizatie nu ar putea exista!

Deja ai votat!
,
Articolul precedent
Reglementarile UE privind protectia datelor in domeniul Cloud si Big Data
Articolul următor
Noile serverele BullSequana S, de la Atos si tehnologiile bazate pe Inteligenta Artificiala

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×