Studentii Universitatii din Galati – Stagiu de practica la AttoSOFT

Firma AttoSOFT este onorata sa organizeze si in acest an stagiul de practică, avându-i drept protagonişti pe studenţii din anul doi ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, din cadrul Universităţii gălăţene „Dunărea de Jos”. Cursanţii secţiilor de Automatică şi Inginerie Aplicată, respectiv Ingineria Sistemelor au ales a-şi testa abilităţile teoretice şi practice la una dintre cele mai importante companii IT din Galaţi, firma care a devenit tot mai cunoscută în rândul studenţilor.

Pentru a veni cu adevarat in sprijinul studentilor, AttoSOFT pune accent cât mai mult pe partea practică a cunoştinţelor dobândite; este la fel de important sa se asigure un mediu de lucru relaxant şi profesionist. Acesta este si motivul pentru care mulţi dintre studenti au preferat să renunţe în a efectua stagii de pregătire la firmele din Bucureşti. In cursul orelor de practica se lucreaza in mod concret pentru dezvoltarea de mini-aplicatii in JavaScript, folosind unelte si medii de dezvoltare moderne, astfel incat studentii sa inteleaga cat mai bine aplicabilitatea cunostintelor teoretice dobandite la cursuri.

Chiar dacă este prima practica pentru studentii veniti in cadrul AttoSOFT, foarte mulţi isi schiteaza deja drumul catre o carieră în programarea IT, domeniu foarte apreciat, după cum ne-a declarat unul dintre aceştia: “Intenţionez să aprofundez domeniul pe care îl studiez, iar de la anul să mă şi angajez. In cazul în care nu voi putea, cu siguranţă, mă voi angaja la sfârşitul facultăţii ”.

Vezi mai multe fotografii

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

automatica, dunarea de jos, ingineria sistemelor, practica 2017

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Incepand cu 30 iulie 2017, ștampilarea contractelor cu autoritățile nu va mai fi obligatorie pentru firme și PFA-uri
Articolul următor
Transmiterea informatiilor privind soldurile restante ale partenerilor de afaceri – Alerte – InfoSold

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.