Solutii CRM la „Internet & Mobile World” – Bucureşti – 5, 6 Octombrie 2016

AttoSOFT vă aduce la cunoştinţă că cei mai renumiți lideri din domeniul digital și IT vin toamna aceasta la București. Peste 130 de speakeri internaționali și locali vor urca pe cele 5 scene de conținut din cadrul Internet&Mobile World. Aceștia vor prezenta inovațiile anului în domeniul tehnologiei în 90 de sesiuni de prezentări, studii de caz și workshop-uri, desfășurate pe 5 și 6 octombrie.

Aducând laolaltă peste 4,500 de companii din regiune, România devine pentru 2 zile un hub de tehnologie, unde sunt prezentate soluții digitale prin care afacerile se pot dezvolta.

Participanții vor asista la prezentări și studii de caz ale liderilor de business români. Temele adresate vor include viitorul comunicării prin internet, soluții de securitate pentru afaceri, folosirea soluțiilor CRM, robotica și inteligență artificială pe Enterprise Solutions Stage, urmând ca topicurile de pe Digital & E-commerce Stage sa fie campanii de markting în timp real, folosirea platformelor online video, impactul ad blockingului, automatizarea sistemelor de marketing și altele.

Participarea pentru cele 2 zile se face pe baza biletelor achiziționate în prealabil. Accesul în spațiul expozițional este gratuit, pe baza de preinregistrare, aceasta putându-se efectua aici.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

crm bucuresti, internet mobile world attosoft, tehnologii ecommerce

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Inregistrarea prin optiune, in scopuri de TVA, conform legislatiei din 2016
Articolul următor
Magazin online de la.. ANAF

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.