Spune-mi ce soft folosesti ca sa-ti spun ce contabil esti

Cum isi aleg oamenii prietenii asa ii aleg si pe contabili. Sau asa ar trebui. Modul in care oamenii privesc contabilii este influentat de „instrumentele” soft utilizate. Solutia IT aleasă de un contabil spune câteva lucruri despre acesta (potrivit studiilor efectuate până acum). Contabilul trebuie sa fie un mic vrajitor cand vine vorba sa tina pasul cu schimbarile legislative si cu tehnologia. Am ajuns in doar cativa ani, de la scrierea balantelor de mana, la depunerea declaratiilor online cu certificate cu semnatura electronica, trecand pe rand prin calvarul disketelor care nu mergeau, sau a trimiterii prin posta a CD-urilor.

O aplicatie simpla, care nu ar solicita prea mult neuronii unui contabil, necesitand doar accesarea unei comenzi, nu ar duce decat la plafonarea lui, desi poate acest contabil sa aiba un potential mult mai mare si capacitati care i-ar permite sa utilizeze un program mai complex, cum ar fi DataLight Enterprise BalPro, soft care i-ar stimula creativitatea intelectuala si ar inspira mai multa incredere societatilor partenere.

Un contabil bun are viziunea si controlul tuturor operatiunilor contabile pe care le are de inregistrat/verificat. Pentru aceasta trebuie sa aiba capacitatea de autoorganizare si verficare eficienta a operatiunilor contabile. De aceea, AttoSOFT considera importanta utilizarea unui program care sa ofere posibilitatea de a inregistra corect documentele si de a ordona informatiile, astfel incat sa poata fi facute cat mai multe verificari. Tototdata, este semnificativ ca programul sa ajute la identificarea si corectarea erorilor. Este mult mai eficient ca, in momentul in care se identifica o eroare, sa se ajunga intr-un mod simplu si eficient la sursa ei si sa se poata efectua modificarile care conduc spre un rezultat corect.

Folosind aplicatia DataLight Enterprise BalPro, un contabil are posibilitatea de a detine controlul asupra muncii sale. In acest fel el va fi cel care „conduce”, nicidecum softul sa fie cel ce „conduce”. Un contabil profesionist trebuie sa fie pasionat, implicat si sa-si respecte meseria facand cele mai bune alegeri din domeniul IT, care il vor eticheta si cu siguranta ii vor influenta cariera.

Pentru detalii complete privind utilizarea modulului BalPro din suita programelor AttoSOFT, va rugam, contactati echipa de Asistenta online din cadrul companiei noastre.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

balpro attosoft, programe contabilitate, soft operatiuni contabilitate

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Van Sales si Pre Sales – Modalitati de lucru in sistemul DataLight SFA
Articolul următor
Importanta istoricului comenzilor clienti/furnizori in dezvoltarea relatiilor cu ambii parteneri

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.