Sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea unor noi locuri de muncă – 8 – 22 August 2016

In baza Hotărârii Guvernului nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea unor noi locuri de muncă, MFP desfăşoară o nouă sesiune de înregistrare a cererilor de acord pentru finanțare în perioada 8 –  22 august 2016.

Potrivit informaţiilor publicate de MFP, finanțarea este destinată dezvoltării regionale prin sprijinirea investițiilor și crearea unor noi locuri de muncă. Altfel spus, granturile de la stat sunt acordate pentru costurile salariale.

Dosarul de finanțare trebuie să cuprindă cererile de acord pentru finanțare, împreună cu documentele justificative necesare în prima etapă de evaluare. Acesta trebuie depus personal la Registratura generală MFP din Str. Apolodor, nr. 17, sector 5, București, menţionându-se pe plic: „Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin HG nr. 332/2014”. De asemenea, documentația mai poate fi transmisă prin poștă sau curier rapid, cu confirmare de primire.

Este important de reținut că înregistrarea cererilor la Registratura generală se realizează exclusiv de azi şi până pe 22 august, cererile înregistrate în afara acesteia urmând să fie restituite întreprinderilor. Totodată, la analiza cererilor de acordare a finanțăriinu se ține cont de ordinea înregistrării dosarelor.

DETALII: http://www.mfinante.gov.ro/hg332.html?pagina=domenii

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

fonduri nerambursabile

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Datoriile acumulate la ANAF, conform noilor reglementari legislative din 2016
Articolul următor
Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune – 2016 – editia a VIII-a

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.