Conform ultimului studiu efectuat de AttoSOFT, s-a demonstrat că cei care fac cumparaturi de pe magazinele online sunt tot mai numerosi. In ultimii ani, chiar si o arie a publicului – considerata nesemnificativa, incepe sa-si faca puternic simtita prezenta. Segmentul adolescentilor devine din ce in ce mai important pentru piata online, la nivel international.

In acest context, daca in anul 2013, 72% dintre tineri au efectuat cumparaturi online, in 2014, s-a ajuns ca peste 86% dintre adolescenti sa cumpere din magazinele online.

Astfel, au aparut tot mai multe solicitari din partea firmelor din Romania care doresc sa patrunda pe piata online. Compania AttoSOFT pune la dispozitia acestora cele mai bune solutii privind sistemele de vanzare online, conform oricaror cerinte.

Chiar daca nu detii un spatiu comercial, totul poate incepe de la un simplu click! AttoSOFT se afla exact in punctul in care poti, cu un click, sa dai viata si profit afacerii tale!

Si asta nu pentru ca suntem singurii de pe piata, ci pentru ca aplicatia noastra va ofera cel mai bun raport calitate – pret.

Daca pe axa cerere – oferta, oferim solutia cea mai performanta, la raportul dintre calitate si pret suntem de necontestat.

Pentru detalii si informatii privind produsele companiei AttoSOFT, contactati Departamentul Vanzari, D-nul. Daniel Burghelea – telefon: 0728-239.078

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

cumparaturi online prin attosoft, piata cererii si ofertei, sisteme software de vanzare

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Integrarea aplicatiilor AttoSOFT, conform OMFP 2005/2013
Articolul următor
AttoSOFT isi mentine ascensiunea pe piata de profil, din Romania

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.