Solutii software pentru afaceri, create si implementate special pentru smartphone-uri

Se stie foarte bine faptul ca, in comparatie cu anii trecuti, smartphone-urile au ajuns sa fie mai utilizate decat laptopurile sau calculatoarele. Din acest motiv, solutiile ERP s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani, fiind implementate si pe device-urile mobile, oferind un avantaj competitiv firmelor care pot accesa informatiile direct de pe telefonul mobil.

Consultantii AttoSOFT au facut un top al celor mai importante beneficii pentru o afacere, in urma implementarii unui soft ERP pe mobil:

– Imbunatatirea calitatii serviciilor – Sistemele ERP mobile permit angajatilor sa imbunatateasca calitatea serviciilor, oferindu-le acces rapid la informatii

– Avantaj competitiv – Capacitatea de a furniza clientilor si partenerilor informatii in timp real (la intalniri, evenimente, pe teren) ajuta companiile sa isi sporeasca avantajul competitiv.

– Productivitate crescuta – multi angajati petrec mult timp in mijloace de transport sau in aeroporturi. Aceste sisteme ERP mobile pot fi accesate cu usurinta de pe orice smartphone, lucru ce va ajuta angajatii sa foloseasca in scop productiv timpul pe care il petrec in diverse locuri.

Industria solutiilor ERP se afla intr-o continua schimbare, iar sistemele Cloud & Mobile devin din ce in ce mai populare, inclusiv in randul companiilor mici si mijlocii. Intrebarea nu mai este daca se vor mentine sau nu aceste trenduri si in anii urmatori, ci care vor fi companiile ce vor implementa aceste sisteme ERP pentru consolidarea avantajului competitiv. Specialistii nostrii va stau permanent la dispozitie, oferindu-va solutii puternice pentru dezvoltarea afacerilor Dvs. Contactati-ne acum!

2 0
,
Articolul precedent
Cum poti deschide un tichet de asistenta, in cazul unui incident, la AttoSOFT
Articolul următor
Din 10 Martie 2017, formularul 100 privind declararea impozitului specific este operational

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu