Software distribuție gaz îmbuteliat

Administrează toate activitățile de distribuție gaz îmbuteliat dintr-un singur program!

Ai o afacere de distribuție butelii gaz pentru uz casnic (Butan) sau industrial (Propan)? Am dezvoltat o soluție software pentru a-ți gestiona mai ușor întreg procesul de lucru!

✔ Control strict asupra fiecărei etape a sistemului de distribuție

✔ Gestiunea completă a inventarului și a relațiilor cu furnizori / clienți

✔ Eficientizare cheltuieli de transport, manipulare și personal

Descriere modul

Pornind de la interfața soluției software existente DataLight SFA (automatizare forță vânzări), la cererea clienților AttoSoft din domeniul distribuției de butelii gaz, am creat o aplicație specializată pe această industrie. În timp ce DataLight SFA ajută la coordonarea și asistarea echipei de vânzăzi (în sistem van-sales sau pre-sales) pentru un catalog divers de produse, modulul pentru distribuție gaz îmbuteliat se bazează pe un sistem simplificat de vânzări, astfel încât întreg procesul poate fi realizat în condiții cât mai eficiente!

Modulul are 2 componente:

  • Front-office: aplicația mobilă pentru agenții de teren, compatibilă cu orice telefon cu sistem de operare Android. Din aceasta, operatorii pot emite pe loc facturi / bonuri fiscale cu ajutorul imprimantei mobile (în regim van-sales, cel mai comun în distribuția de butelii pentru uz casnic) sau pot lansa comenzile către back-office, cu informații actualizate de stocuri și limite de credit (în cazul distribuției de butelii cu uz industrial).
  • Back-office: programul de gestiune din cadrul firmei care coordonează activitatea dispozitivelor mobile ale agenților de teren. Acesta este și program de management al stocurilor / depozitului, activităților financiare și obligațiilor fiscale.

Beneficii software distribuție butelii gaz

Crești productivitatea agenților de vânzări – stabilești rutele optime de livrări în fiecare zi, iar agenții au acces la toate datele de contact și livrare direct pe telefon!

Preiei instant comenzile – ai toate informațiile de stoc direct în program, așadar poți trimite mai rapid comanda la preparatori!

Situații detaliate încasări / plăți – în program ai acces la toate datele despre facturi emise, sume de încasat, limite de facturare, datorii la furnizori etc.

Elimini rupturile de stoc – programul trimite alerte de stocuri reduse în momentul în care atingi limita pre-setată, astfel eviți situațiile neplăcute!

Îmbunătățești relațiile cu clienții – prin optimizarea timpilor de preluare și pregătire comenzilor de gaz îmbuteliat, clienții tăi vor beneficia de livrări mai rapide!

Automatizezi procesele de mentenanță – programezi mai ușor procesele de rutină precum reîncărcarea buteliilor, mentenanța recipientelor și a pieselor (ex. robineți gaze comprimate), realizarea inspecțiilor periodice.