Scoala altfel a fost si la AttoSOFT in Aprilie 2016

Joi, 21.04.2016, firma AttoSOFT a fost o gazda foarte primitoare pentru o clasa de copii de la Colegiul Pedagogic „Costache Negri” din Municipiul Galati. În Săptămâna Altfel – Școala Altfel – 2016, copiii de la clasa a 5-a au venit la sediul AttoSOFT sa descopere cum anume funcționează o firma producatoare de software, ce se întâmpla în interiorul unei asemenea companii, cum lucrează echipele de programatori, agenți de service sau marketing.

Directorul general al firmei, Dl. Iulian Stoicescu, a susținut copiilor un discurs interactiv în care le-a explicat ce este un program informatic, cum se lucrează la crearea aplicatiilor software, ce fac oamenii din spatele modulelor informatice, fie ca este vorba de programe pentru calculatoare, tablete sau telefoane. Elevii au urmărit cu atenție o prezentare despre dezvoltarea jocurilor pe calculator sau smartphone. După ce s-au bucurat de niște delicii și au făcut cunoștința cu toate departamentele firmei, au rămas foarte impresionati de mediul plăcut de lucru în cadrul firmei noastre.

Fotografii: https://www.facebook.com/attosoftro/media_set?set=a.223700604686694.1073741835.100011402677466&type=3&pnref=story

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

costache negri, scoala altfel galati

Distribuie acest articol

Articolul anterior
ANAF-ul primeste reglementari noi de la Uniunea Europeana, incepand din 1 Mai 2016
Articolul următor
Operatiunea „Helios” – Controalele ANAF-ului in preajma sarbatorilor de Paste – 2016

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.