Vanzare rapida

Flexibilitate

Integrare ERP

[us_testimonial author=”Gabriel Enescu” company=”Administrator – Ability Trade SRL”]

Am vazut in folosirea programelor de la AttoSOFT baza logistica pe care voi dezvolta afacerea pe termen lung. Din momentul in care afacerea mea a trecut de un anumit nivel , am avut nevoie de un sistem care sa-mi permita sa o controlez cat mai bine. Iar acum pot exercita acest control mult mai usor si mai rapid decat inainte

[/us_testimonial]

Creșterea vanzarilor și reducerea costurilor operationale prin utilizarea unui sistem specializat pentru vanzari retail

La a treia generație de sisteme informatice pentru retail, AttoSOFT ofera o soluție dedicata pentru creșterea vitezei de vanzare și a satisfactiei clientilor Dvs., simultan cu idei de reducere a costurilor. Analizele de stocuri și adaos, posibilitatea de a lucra cu promotii și carduri de fidelizare sunt doar câteva atu-uri ale unui sistem informatic preferat în egala măsura de magazine mici dar și de lanturi de magazine.

Control deplin asupra politicilor de prețuri, stocuri și operatiunilor, inclusiv pentru retele de magazine

Controlul este un aspect foarte important, indiferent de mărimea afacerii retail. AttoSOFT ofera managerilor un control activ asupra tuturor operatiunilor din cadrul magazinului, plecând de la operațiunea de vanzare și pana la stabilirea de la distanța a promotiilor. O afacere buna este o afacere bine controlata.

Reducerea efortului și a costurilor prin integrarea cu sistemul ERP pentru managementul operatiunilor, a utilizatorilor și a raportarilor fiscale

În spatele afacerii retail sunt multe alte aspecte puțin vizibile, precum cele legate de logistica, raportari fiscale și analize de vanzari. Sunt detalii la fel de importante ca și viteza de vanzare la casa sau servirea corecta la cantar. AttoSOFT va ofera un sistem complet, în care partea de front-office și cea de back-office sunt nativ conectate intre ele.
Meniu