Rapoarte Automate – ține pulsul afacerii de oriunde ai fi!

Orice afacere este mai profitabilă atunci când deciziile de management sunt luate pe date reale și nu pe așa-numitul „instinct de business”.

Antreprenorii de succes se bazează pe cifre concrete, actualizate în mod constant, care iau în calcul toate variabilele precum sezonalitatea, modificări legislative, rata inflației, costurile de operare și alți factori economici și politici.

DataLight Rapoarte Automate

Am creat modulul DataLight Rapoarte Automate pentru a fi o soluție software de informare, analiză și prognoză asupra situației financiare din cadrul companiei tale. Prin preluarea funcționalităților de raportare existente deja în sistemul DataLight ERP și inserarea unei aplicații de management al timpului, modulul Rapoarte Automate te ajută să stai mereu la curent cu tot ce se întâmplă în firma ta în doar câțiva pași!

  1. Alegi din cele peste 200 de rapoarte standard disponibile în DataLight (ex. raport lunar vânzări produse best-seller, analiza comparativă a investițiilor companiei, prognoza financiară pe următorul trimestru etc.)
  2. Adaugi sau elimini anumiți parametri și setezi componentele vizuale, pentru a citi cât mai ușor datele raportate.
  3. Setezi destinatarii rapoartelor prin adrese de mail și alegi ziua în care sunt trimise – dată specifică sau o anumită zi din perioada de raportare (ex. ultima zi lucrătoare din lună/trimestru)

În plus, aplicația este periodic actualizată cu noi funcționalități, parametri de date și modalități prin care rapoartele să fie cât mai utile pentru a lua decizii de business constructive!

Vrei și alte informații? Citește acum mai multe despre DataLight Rapoarte Automate sau află cum poți integra modulul în sistemul tău software solicitând o prezentare unui consilier software AttoSoft!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Optimizare rute transport prin integrarea Google Directions API
Articolul următor
Ultima sută de metri la depunerile de dosare Digitalizare IMM!

Te-ar mai putea interesa si: