Rambursarea TVA de catre persoane impozabile neînregistrate si care nu sunt obligate sa se inregistreze in scopuri de TVA in Romania

In M.O. nr. 892/14.11.2017 a fost publicat Ordinul nr. 3159/2017 pentru aprobarea Procedurii de soluționare a cererilor de rambursare a taxei pe valoarea adăugată formulate de către persoane impozabile neînregistrate și care nu sunt obligate să se înregistreze în scopuri de TVA în România, nestabilite pe teritoriul Uniunii Europene, precum și pentru aprobarea modelului și conținutului unor formulare.

Prin acest ordin :

– Se aprobă Procedura de soluționare a cererilor de rambursare a taxei pe valoarea adăugată formulate de către persoane impozabile neînregistrate și care nu sunt obligate să se înregistreze în scopuri de TVA în România, nestabilite pe teritoriul Uniunii Europene, prevăzută în anexa nr. 1.
– Se aprobă modelul și conținutul formularului 313 “Cerere de rambursare pentru persoanele impozabile neînregistrate și care nu sunt obligate să se înregistreze în scopuri de TVA în România, nestabilite pe teritoriul Uniunii Europene”, cod MFP 14.13.03.02/13, precum și instrucțiunile de completare, prevăzute în anexa nr. 2.
– Se aprobă modelul și conținutul formularului “Decizie de rambursare a taxei pe valoarea adăugată pentru persoanele impozabile neînregistrate și care nu sunt obligate să se înregistreze în scopuri de TVA în România, nestabilite pe teritoriul Uniunii Europene”, cod MFP 14.13.02.02/13, prevăzut în anexa nr. 4.

Detalii complete aici.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

formular recuperare tva, rambursare tva 2018

Distribuie acest articol

Articolul anterior
OUG nr. 79/2017 – Cat vor plati PFA-urile la CAS si CASS in 2018
Articolul următor
La eMAG cresc preturile, incepand din Decembrie 2017

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.