Primului senzor foto cu o dimensiune a pixelului de 0.7 microni

Samsung a anunţat lansarea senzorului foto mobile Samsung ISOCELL Slim GH1. Producătorul sud-coreean susţine că acest senzor are o dimensiune a pixelului de 0.7 microni, devenind astfel primul din industrie cu o asemenea dimensiune.

Samsung ISOCELL Slim GH1 are o rezoluţie de 43.7 Megapixeli (7968 x 5480 pixeli) şi este gândit pentru utilizare în spaţii înguste. Samsung recomandă acest senzor pentru smartphone-uri subţiri cu aspect FullView, adică ideal pentru camerele frontale cu mecanism tip pop-up din ce în ce mai utilizate în zilele noastre.

Pentru un plus de luminozitate şi detalii, noul senzor Samsung va utiliza o tehnică de grupare a câte patru pixeli, imaginile obţinute urmând a avea o rezoluţie nativă de 10.9 Megapixeli. Samsung ISOCELL Slim GH1 va fi capabil să filmeze la rezoluţii 4K cu 60 fps.

Producătorul sud-coreean susţine că primele mostre vor fi livrate către parteneri la sfârşitul acestui an, urmând ca primele smartphone-uri cu senzor Samsung ISOCELL Slim GH1 să fie lansate oficial în prima jumătate a anului viitor.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Tehnologii de încărcare rapidă de la Oppo
Articolul următor
După Digi, și Orange, Vodafone lansează serviciile VoLTE şi VoWiFi în ţara noastră

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.