Primului senzor foto cu o dimensiune a pixelului de 0.7 microni

Samsung a anunţat lansarea senzorului foto mobile Samsung ISOCELL Slim GH1. Producătorul sud-coreean susţine că acest senzor are o dimensiune a pixelului de 0.7 microni, devenind astfel primul din industrie cu o asemenea dimensiune.

Samsung ISOCELL Slim GH1 are o rezoluţie de 43.7 Megapixeli (7968 x 5480 pixeli) şi este gândit pentru utilizare în spaţii înguste. Samsung recomandă acest senzor pentru smartphone-uri subţiri cu aspect FullView, adică ideal pentru camerele frontale cu mecanism tip pop-up din ce în ce mai utilizate în zilele noastre.

Pentru un plus de luminozitate şi detalii, noul senzor Samsung va utiliza o tehnică de grupare a câte patru pixeli, imaginile obţinute urmând a avea o rezoluţie nativă de 10.9 Megapixeli. Samsung ISOCELL Slim GH1 va fi capabil să filmeze la rezoluţii 4K cu 60 fps.

Producătorul sud-coreean susţine că primele mostre vor fi livrate către parteneri la sfârşitul acestui an, urmând ca primele smartphone-uri cu senzor Samsung ISOCELL Slim GH1 să fie lansate oficial în prima jumătate a anului viitor.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Deducerea costurilor cu achiziționarea noilor case de marcat cu jurnal electronic
Articolul următor
Cazierul fiscal se poate obtine prin SPV

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×