Primul ceas inteligent romanesc: X-Watch

România a lansat Miercuri, 14 Octombrie, primul ceas inteligent, X-watch. Pe lângă funcţiile obişnuite, precum afișarea orei și declanșarea unei alarme, ceasul are și o funcție de protecție antifurt a smartphone-ului.

Astfel, X-watch își poate avertiza utilizatorul în cazul furtului sau pierderii telefonului sau tabletei prin intermediul unei aplicații preinstalate bazată pe tehnologia Bluetooth 4.0, potrivit evolio.ro.

De asemenea, ceasul inteligent va localiza prin GPS locul în care se află telefonul sau tableta.

Totodată, X-watch va avea funcţii de răspundere la apeluri sau sincronizarea orei, a agendei, a mesajelor şi redarea melodiilor de pe smartphone sau tabletă.

În plus, ceasul poate să monitorizeze pulsul, să numere pașii, dar și caloriile consumate, prin intermediul aplicației Fitness Manager.

X-watch este compatibil atât cu telefoanele inteligente și cu tablete care operează pe sistemul Android, începând de la versiunea 4.3 și cele ulterioare, dar și cu dispozitivele cu sistem de operare IOS: Iphone și Ipad.

Ceasul inteligent costă 399 de lei, dar în perioada de precomandă, care începe din 1 octombrie, X-watch poate fi cumpărat la preţul de 249 de lei.

X-watch are o autonomie de două până la cinci zile de funcţionare şi poate fi customizat prin alegerea unui ecran şi a temei preferate din nouă variante posibile.

0 0
, ,
Articolul precedent
Modificarea reglementarilor contabile prin OMFP 1198 / 2015
Articolul următor
Calendarul trecerii la noile case de marcat – 2016 – 2017

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×