Predictibilitate in business prin adoptarea solutiilor ERP DataLight

Intr-o economie instabila si imprevizibila mereu vor exista si arii stabile pe diverse planuri de business. Pentru o firma, certitudinea rezultatelor unei afaceri se poate atinge aproape exclusiv prin implementarea unei solutii software automatizata si integrata.

De-alungul timpului, compania AttoSOFT a dezvoltat diverse sisteme informatizate pentru toate tipurile de afaceri. DataLight Enterprise reprezinta cea mai noua si stabila solutie care combina un grad optim de automatizare a proceselor dintr-o afacere cu particularitatile fiecarui business. De aici rezulta ca fiecare cerinta, fiecare solicitare a unui manager este tratata in mod analitic, cu rezultate remarcabile in modul practic de aplicare si executare a task-urilor respectivei afaceri.

Spre exemplu, modului Gestiune 3.0 din pachetul DataLight este una dintre aplicatiile cele mai solicitate de manageri, avand un impact direct asupra procesului decizional.

Specialistii AttoSOFT arata ca, potrivit unui studiu Gartner, liderul mondial in cercetarea pietei IT, afacerile derulate in mediul virtual sunt in crestere. Ca procent, 50% dintre companii tind a-si muta aria de businesspe canale digitale in maxim 2 ani si 83% – intr-o perioada de 3 pana la 5 ani”. (Digital Business Is Here Now, 18 martie 2015).

Utilizand modulele ERP din DataLight, managerii vor putea predictibiliza efectele oricarei decizii luate la nivel administrativ. O solutie de referinta, in acest sens, a companiei AttoSOFT este Business Intelligence, care ofera peste 200 de rapoarte în sistemul standard de raportare, astfel incat sa se poata obtine cat mai usor informatia dorita. Cu un numar atat de mare de simulari si previziuni ale dinamicii indicatorilor economico-financiari, firma va lua cele mai bune decizii pe termen scurt, mediu si lung.

Mergand pe acelasi rationament al procesului decizional ca efect al datelor si informatiilor din piata reala, Web Report sprijina managerii in activitatile de planificare, urmarire, control si prognoza. Astfel, ei vor adopta cele mai bune strategii de control al costurilor si vor identifica sursele de crestere a profitului. In acest sens, raportarea Web genereaza informatii de sinteza, coerente si consistente prin reprezentari sub forma grafica si tabelara a analizelor solicitate. Totul, intr-o forma sugestiva, usor de gestionat si personalizat!

”Solutiile DataLight ofera partenerilor nostii mai multe tipuri de analize, portivit propriilor criterii de business ale fiecarei companii. Pe planul reprezentarilor grafice, structurarea ariei vizuale se bazeaza pe instrumente intuitive, pe meniuri si butoane sugestive. Din acestasta perspectiva, o caracteristica importanta a solutiilor ERP este flexibilitatea, utilizatorul putand decide ce date sa selecteze, dupa ce criterii sa le analizeze, in ce forma sa le afiseze pe ecran si ce utilizatori sa aiba acces la aceste analize”, a declarat Iulian Stoicescu, director AttoSOFT Romania.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

afaceri predictibile, analiza afacerilor, sisteme business attosoft

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Rezultatele operatiunii „Cristal” pana pe 5 Noiembrie 2015
Articolul următor
ROI – Cum se inscrie o firma in Registrul Operatorilor Intracomunitari

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.