Euroest Car SRL

Euroest Car SRL

Bazat pe experienta proprie a actionarilor, pe o echipa de experti adevărati, Euroest Car a devenit rapid unul dintre jucatorii importanti de pe piata importatorilor si distribuitorilor de piese auto.

La momentul infiintarii in anul 2005, firma era recunoscuta ca unul din furnizorii specializati pe importul si distributia de piese de schimb originale si aftermarket pentru Renault, Ford si Fiat. Avand un management competent societatea noastra a reusit ca intr-un interval relativ scurt de timp sa-si largeasca portofoliul cu inca 5 marci: Hyundai, Chevrolet, Kia, Daewoo si incepand cu luna mai a acestui an Toyota, devenind astfel unul dintre cei mai importanti furnizori din piata auto.
Noul sistem ERP implementat de companie a fost ales pentru imbunatatirea serviciilor si optimizarea activitatilor facilitand astfel acesul clientilor la oferta noastra. De acum, identificarea pieselor, definitivarea comenzii si stabilirea detaliilor privind livrarea se vor desfasura intr-un cadru profesionist , bine structurat si usor de utilizat.

DataLight Enterprise – sistemul ERP pentru managementul companiei
DataLight MyManager – soluția verticala pentru managementul logisticii cu piese auto.
DataLight BI – sistemul de analize OLAP

Web: www.euroestcar.ro
Licurici Impex SRL
Alex & Comp SRL

Contactează acum un consilier AttoSoft®
pentru a găsi soluția software perfectă pentru afacerea ta!