Portalul clientilor AttoSOFT – o noua cale de a comunica cu partenerii nostrii de afaceri

Despre o aplicație se spune ca este aplicație WEB dacă lucrează prin accesarea unei adrese de internet printr-un browser, fără ca pe calculatorul respectiv să fie instalata vreo componenta software a aplicației. Portalul Clientilor companiei noastre este o componenta a sistemului informatic de tip CRM (Customer Relationship Manager), componenta care poate fi utilizata pe principalele tipuri de browser WEB cum ar fi Google Chrome, Internet Explorer/EDGE, FireFOX, Safari etc.

In consecinta, pentru a rula modulul Portal Clienți AttoSOFT este suficient să se deschidă browserul de Internet și să se tasteze adresa www.datalight.ro/helpdesk

Portalul, în acest moment, în versiune beta, este disponibil exclusiv în modul de lucru on-line, atunci când exista conexiune la Internet. Informațiile vizualizate în Portal sunt cele disponibile la acel moment în baza de date a AttoSOFT, iar informațiile introduse de către clientul AttoSOFT (de ex. Reclamatii – cazuri/incidente) sunt inregistrate direct în baza de date a AttoSOFT.

Informațiile ce se pot vizualiza prin intermediul acestui modul informatic se extind pe o plaja larga, incepand de la consultarea informațiilor stocate de către AttoSOFT despre client și pana la declararea de către clienți a unor probleme cu produsele AttoSOFT. Mecanismele de vizualizare a informatiilor permit clientului sa consulte contractele comerciale dintre el și AttoSOFT, vizualizarea licentelor sale, a fisei de client cu operatiunile financiare asociate, precum si informații privind dezvoltarile nou aparute în modulele AttoSOFT, devizele service realizate sau status-ul cerintelor de modificare formulate către AttoSOFT.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm, contactaţi-ne telefonic sau prin e-mail, la adresele de aici.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

componente crm, helpdesk, portal clienti

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Prevederi noi privind incadrarea in activitatea de creatie de programe pentru calculator valabile incepand cu 01.01.2017
Articolul următor
De ce ai nevoie pentru a accesa Portalul Clientilor AttoSOFT?

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.