Pogramele de contabilitate si gestiune – Avantajele implementarii solutiilor DataLight in Cloud

Totul se muta online in zilele noastre si, mai mult, totul se muta in Cloud. Cu siguranta ati auzit de companii mici si mari, ba chiar si de firme ce ofera servicii de contabilitate/fiscalitate, care lucreaza exclusiv “in cloud”. Ce inseamna asta si cu ne ne ajuta? Specialisti din cadrul companiei AttoSOFT explica despre ce este vorba.

In esenta, Cloud-ul ne ajuta sa nu avem nevoie de echipamente locale (servere, calculatoare) pe care sa stocam datele. Toate informatiile se vor regasi in baze de date stocate online, pe care le accesam cu ajutorul internetului. Astfel, putem lucra sau avea acces la aplicatie de oriunde, cu conditia sa avem acces la internet.

In plus, un mare avantaj este faptul ca, atunci cand o companie are mai multe persoane implicate in facturare ori gestiune, acestea pot lucra simultan din locatii diferite fara niciun fel de probleme. La fel si in cazul in care angajatii sunt pe teren si au nevoie de date gen stocuri sau date clienti. Tot ce le trebuie este o conexiune la internet si au acces instant.

Nu trebuie ignorate nici aspectele privind securitatea si actualizarea datelor. Backup-ul se face automat in cloud (zilnic sau la alte intervale presetate), astfel incat nu exista riscul sa pierdem informatii care ne sunt necesare.

Cum functioneaza, practic, acest tip de aplicatie? Consultantii companiei AttoSOFT va pot face o prezentare gratuita a aplicatiei de gestiune si facturare Gestiune 3.0, chiar la sediul Dvs. Contactati-ne, telefonic, la numerele: 0728-321.922, 0721-444.559, 0728-321.916, 0728-239.078 si stabiliti de comun acord data, ora si persoanele care vor participa la prezentare.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

contabilitate in cloud, gestiune cloud, solutii baze de date companii

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Codul fiscal a fost publicat pe site-ul ANAF-ului, cu cele mai noi actualizari, pana pe 31 August 2016
Articolul următor
Incepand din Septembrie 2016, taxele si impozitele se pot plati prin card bancar, in toata tara

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.