Pe site-ul ANAF au fost publicate rezultatele operatiunii “Scut IV”

Pe site-ul ANAF a fost publicat un comunicat cu privire la operatiunea Scut IV, respectiv faptul ca in urma efectuarii acestei operatiuni a fost colectat aproximativ 1 milion de lei din amenzile aplicate de ANAF.

“Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală a Vămilor, a declanşat i data de 10 iulie a.c. „Operaţiunea Scut IV” pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E. Astfel, au fost intensificate controalele la frontieră, controalele în trafic, pieţe, târguri şi oboare, în vederea eliminării ţigaretelor provenite din trafic ilicit.

În urma acestor controale, echipele mobile şi echipele canine din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor împreună cu inspectorii vamali din cadrul direcţiilor regionale vamale Braşov, Craiova, Cluj, Galaţi, Iaşi, Timişoara au întocmit 147 procese-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor aplicând amenzi în valoare totală de 986.890 lei si 5 sesizari penale. Au confiscat 482.098 bucati tigarete, 1.070 litri alcool, 6 autoturisme, 37.312 kg produse energetice si alte bunuri in valoare de 104.422 lei.”

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

operatiuni anaf, scut IV

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Incepand cu 1 Septembrie 2017, firmele trebuie sa-si deschida un cont separat pentru incasarea TVA-ului
Articolul următor
Incepand din 2018 se elimina impozitul pe unele venituri, precum si pe dividende

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.