Operatiunea „Venus” – Rezulatele controlului ANAF asupra florariilor din Galati

In perioada 1 – 8 Martie, ANAF a fost prezent în aproape toate florăriile din România, controlând fiecare comerciant, în cadrul operaţiunii Venus – acţiune derulată cu scopul de a preveni evaziunea fiscală. Deasemeni, Direcţia Generală Antifraudă nu a ocolit nici unităţile de alimentaţie publică şi nici saloanele de înfrumuseţare, la nivel naţional, potrivit unui comunicat făcut de ANAF.

Si inspectorii fiscului din Galaţi au dorit să se asigure că patronii își plătesc taxele pentru încasările crescute din această perioadă, de început de primăvară. Spre deosebire de alte zone ale ţării, comercianţii gălăţeni nu au avut probleme în a se prezezenta ANAF-ului cu toate actele întocmite la zi, asta şi probabil datorită faptului că firma noastră le-a venit în ajutor, pentru a-şi desfăşura activităţile în mod legal.

Una dintre cele mai importante florării din Galaţi care îşi derulează activitatea bazându-se pe echipamentele software de la AttoSOFT, este şi Passiflora. Infiinţată în anul 2000, florăria Passiflora a decis implementarea sistemului ERP Gestiune 3.0 împreună cu un AttoPOS pentru sediul central, la care a adăugat încă două AttoPOS-uri funcţionabile în cele două puncte de lucru, de vânzare.

Soluţiile AttoSOFT potrivite acestui tip de activitate au fost preferate de personalul florăriei, urmare a deciziei conducerii companiei de a renunţa la vechiul mod de lucru cu instrumente rudimentare de gestiune şi evidenţă a stocurilor şi vânzărilor. Ca urmare a realizării acestui „upgrade” în privinţa managementului propriei activităţi, florăria Passiflora se numără printre cele mai apreciate florării din Galaţi, reuşind să facă faţă tuturor cerinţelor fiscale, fără a întâmpina probleme din partea eventualelor controale  ANAF.

Specialiştii companiei AttoSOFT au realizat, la solicitarea partenerului, toate customizările în program, pentru ca personalul Passiflora să beneficieze de un mod de lucru facil cu echipametul AttoPOS ales pentru utilizare. Dealtfel, toate programele din pachetul DataLight se pot modifica, adaptându-se oricăror nevoi ale utilizatorilor.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

florarii galati, venus anaf

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Etapele aprobarii proiectelor cu finantare nerambursabila de la Uniunea Europeana, conform legislatiei in vigoare – 2016
Articolul următor
Proprietarii cu activitate fara cheltuieli deduse trebuie sa depună o declaratie privind impozitul pe cladiri, pana pe 31 Martie

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.