Operatiunea “Venus” – Controlul ANAF la toate florariile din Romania – 2016

AttoSOFT va instiinteaza ca Directia Generala Antifrauda incepe, din 26 februarie, 2016, actiunile de monitorizare si control la nivel national ale comertului cu flori si plante ornamentale, a unitatilor de alimentatie publica si a saloanelor de infrumusetare. O astfel de operatiune de control a fost si cea derulata in luna Octombrie sub numele de “Operatiunea Cristal”.

Controalele din partea DGA vor viza, in concret, magazinele si unitatile specializate in comertul cu flori. “Operatiunea “Venus” isi propune diminuarea evaziunii fiscale in comertul cu flori si plante ornamentale, incurajarea importatorilor, a detinatorilor de depozite, a producatorilor si a comerciantilor en-gros si en detail ca sa-si organizeze mai riguros activitatea economica, evidentele financiar-contabile si fiscale. Un alt obiectiv este cresterea gradului de conformare fiscala, inclusiv prin utilizarea aparatelor de marcat electronice, potrivit unui comunicat ANAF.

Aceasta operatiune care se va derula de data aceasta la nivel national are ca obiectiv nu doar combaterea evaziunii fiscale, ci si marirea gradului de responsabilitate in ce priveste conformarea fiscala. Este doar una dintre actiunile majore la nivel national pe care Directia Generala de Antifrauda le va initia periodic in scop preventiv, respectiv pentru cresterea nivelului de constientizare si, implicit, de conformare fiscala a unor activitati economice in care colectarea taxelor si impozitelor este deficitara.

0 0
, ,
Articolul precedent
Noutati in tehnologiile digitale la Drupa 2016 – Solutii de viitor de la Minolta
Articolul următor
DataLight Restaurant – Cele mai importante restaurante din Galati se bazeaza pe solutiile AttoSOFT

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu