Noutati in tehnologiile digitale la Drupa 2016 – Solutii de viitor de la Minolta

Konica Minolta va prezenta la Drupa 2016, cel mai important eveniment global destinat industriei de print și cross-media, inovații de ultimă oră în producția digitală și aplicații adiacente, într-un adevărat spectacol tehnologic care consolidează poziția de lider a companiei pe piața de tipar digital.

Drupa Dusseldorf este unul dintre cele mai importante targuri destinate industriei printarii si reproducerilor media desfasurat la fiecare trei ani in Germania la complexul Messe din Dusseldorf. Ediția de anul acesta a drupa va fi organizată în perioada 31 mai – 10 iunie în Düsseldorf, Germania, sub sloganul “Touch the future”. Sectiunile principale editiei din 2016 sunt: print, functional printing, packaging production, multichannel, 3D printing si green printing.

Konica Minolta va avea unul dintre cele mai mari spații expoziționale de la drupa 2016, însumând 2.400 mp, în care va prezenta soluțiile de producție digitală ale companiei pentru mediul de business, inclusiv soluții de tipar industrial inkjet, producție de etichete și automatizări de marketing. Atracțiile principale ale standului Konica Minolta vor fi noua serie bizhub PRESS 1250 și lansarea comercială completă a KM-1, sistem de tipar digital color în coală inkjet UV în format B2+ (585x750mm).

Olaf Lorenz, directorul general al Diviziei Internaționale de Marketing, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Scopul nostru fundamental este să anticipăm nevoile clienților noștri și să le transformăm ideile în realitate, prin livrarea de soluții inovatoare care să le îmbunătățească afacerile. La drupa vom prezenta concepte inovatoare și vom demonstra modul în care îi sprijinim pe clienții nostri să își dezvolte afacerile și să genereze mai mult profit.”

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

drupa dusseldorf, konica 2016, olaf lorenz

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Sistemul IBM z13s – Portofoliul mainframe consolideaza capabilitatile de securitate
Articolul următor
Operatiunea „Venus” – Controlul ANAF la toate florariile din Romania – 2016

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.