Noua oferta de case de marcat si serviciile incluse la achizitia aparatelor fiscale

Aproape 300 de distribuitori au fost autorizați de Ministerul de Finanțe să vândă case de marcat electronice, însă serviciile adiacente pe care ei le oferă variază substanțial: unii comercializează doar aparatele în sine, orice alt serviciu fiind taxat separat, alții acordă gratuit și service-ul pentru aparate sau mentenanța lor, ba chiar și asistență în tot procesul de fiscalizare a acestora. (Vezi aici oferta noastră completă privind noile case de marcat cu jurnal electronic.) Există, totuși, o serie de servicii minimale pe care ar trebui să vă asigurați că le primiți odată cu achiziția unui aparat de marcat electronic.

Începând cu 1 noiembrie 2018, lipsa caselor de marcat electronice poate fi sancționată cu sume cuprinse între 8.000 și 10.000 de lei, iar firmelor le sunt confiscate sumele nejustificate și li se suspendă activitatea până-și schimbă casele de marcat și achită amenzile.

Referitor la serviciile conexe pe care firmele le pot primi odată cu achiziționarea unei case de marcat electronice, ar fi important să existe măcar asistență service, astfel încât comerciantul să știe unde poate apela în cazul unor probleme apărute cu casa de marcat cumpărată. Consultați acum noua noastră ofertă privind serviciile pe care le oferim la achiziția noilor modele de case de marcat.

Deja ai votat!
,
Articolul precedent
Codul Fiscal actualizat pe 2019 pe site-ul ANAF
Articolul următor
Se schimba modelul declaratiei unice pentru 2019

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×