Noile tehnologi de comunicare – Ce este un car kit

Car kit-ul reprezinta un sistem de comunicare hands-free pentru masina, care va permite sa vorbiti la telefonul mobil in timp ce conduceti, conversatia fiind redata direct prin difuzoarele masinii.
Acest sistem car kit este format dintr-un display cu suport, la care se adauga o unitate centrala, un microfon si totodata cabluri pentru instalare, unul dintre accesorii telefoane modern.

Car Kit Bluetooth Universal este unul din cele mai bune dispozitive de acest gen. Motivul principal pentru care se situeaza pe primul loc in lista preferintelor il reprezinta multitudinea de functii. In acelasi timp este modulator FM si are Bluetooth deci se poate conecta cu absolut orice dispozitiv dotat cu asemenea facilitate.

In al doilea rand, diferenta de pret fata de alte Car Kit-uri Bluetooth de Parasolar cu incinta acustica si microfon HD incorporat care este in favoarea primului model.

Dar de ce aveti nevoie de un Car Kit fara fire? Multifunctionalitatea lui l-a facut favoritul celor ce petrec mult timp la volan. Ei sunt obisnuiti ca, din plictiseala sau pur si simplu din necesitate, sa vorbeasca mult la telefon.

Va trebui sa tinem cont de cateva elemente importante cum ar fi: conectivitatea, autonomia, accesibilitatea, capacitatea de redare a muzicii de pe mai multe dispozitive de stocare, pretul, etc. La capitolul conectivitate dispozitivul nostru sta extrem de bine.

Datorita functiei de Bluetooth si a modulatorului FM, nu exista fire, totul fiind wireless. Acesta fiind montat la bricheta, dispare riscul descarcarii bateriei. Deoarece are un modulator FM care este incorporat ii permite redarea muzicii stocate fie pe un stick USB, fie pe un card SD, prin intermediul celor doua porturi pe care le are, direct prin radioul masinii.

Displayul LCD va permite o vizualizare a informatiilor legate de un apelant sau, dupa caz, date despre muzica pe care o reda. Pe exterior are butoane, dar si o telecomanda prin care puteti modifica volumul sau realiza alte comenzi.

Deja ai votat!
Articolul anterior
Cele mai bune telefoane, la inceputul lui 2018
Articolul următor
Programele de vanzari interfatate cu amef vor trebui inscrise in Bibilioteca Nationala de Programe

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu