Dell a lansat noile produse care se adaugă portofoliului de mare succes de servere. Dell PowerEdge 13, cele mai noi servere Dell, ajută clienţii să îşi accelereze performanţele, să se adapteze la solicitările aplicaţiilor, în permanentă schimbare, şi să atingă un grad mai bun de eficienţă operaţională.

Printre noile servere Dell PowerEdge se numără serverele rack PowerEdge R330 şi R230, şi serverele tower PowerEdge T330 şi T130. Este pentru prima dată când serverul de nivel entry T130 de la Dell încorporează portofoliul de management sisteme OpenManage, fapt care oferă IMM-urilor instrumente simple şi intuitive care reduc timpul de instalare cu până la 40% (2) şi funizează o soluţie optimă de management.

Pentru clienţii Dell OEM, platformele PowerEdge de generaţie 13 oferă tehnologie de ultimă oră cu caracteristici inspirate de clienţii OEM, furnizând flexibilitate, gamă de opţiuni şi scalabilitate mai mari, în acelaşi timp fiind optimizate din punct de vedere al ciclului de viaţă şi prietenoase cu procesele de tranziţie.

Deja ai votat!
, , ,
Articolul precedent
Toti agentii economici trebuie sa aiba adresa oficiala de e-mail, incepand cu 2016
Articolul următor
Inregistrarea in scopuri de TVA, in Romania – un cosmar

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×