Noile memorii Klevv, dedicate jocurilor

Compania KLEVV a fost înființată abia în 2014, dar își creează rapid un nume în domeniul modulelor de memorie. Principalele produse din portofoliul KLEVV sunt modulele RAM optimizate pentru jocuri, dar la finele anului 2015 au apărut și primele SSD-uri KLEVV URBANE, iar în ianuarie 2016 au fost anunțate primele carduri microSD.

KLEVV este o marcă deținută de ESSENCORE și se adresează pasionaților de jocuri din zona high-end. Produsele KLEVV reușesc să răspundă celor mai exigente cerințe grație parteneriatului special cu SK Hynix.

Modulele de memorie KLEVV au primit premiul Reddot Design 2015, iar modelele KLEVV CRAS au fost nominalizate pentru European Hardware Community Award 2015/2016. Având în vedere că trebuie să concureze mărci precum Kingston, Corsair sau Crucial, KLEVV are nevoie să dezvolte continuu produse performante, de cea mai bună calitate.

Produsele KLEVV vor fi comercializate prin intermediul partenerilor locali ABC Data, iar în funcție de cerințele pieței compania este pregătită să extindă colaborarea cu KLEVV.

1 0
, ,
Articolul precedent
Noi prevederi legislative privind evitarea dublei impuneri in 2016
Articolul următor
O primavara frumoasa, tuturor!

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu